Connect with us

Video

VOLEI: Lotul Științei Bacău pentru sezonul 2020-2021. Koleva e noul căpitan al echipei

Published

on

Echipa feminină de volei Știința Bacău va încerca anul acesta să facă o figură frumoasă în Divizia A1.

Din formatia pe care Știința Bacău s-a bazat în ultimul sezon mai rămăseseră doar patru jucătoare:Georgiana Faleș, Lorena Ciocian, Carmen Dițu si Alexandra Ciucu.

În timp ce jucatoare de bază ca Denisa Rogojinaru, Alice Kapelovies, Laura Pihlajamäki, Tina Grudina sau Rene Sain s-au despărţit de echipa fanion a Bacăului, gruprea antrenată de Florin Grapă a reusit pe ultima sută de metri să transfere 5 voleibaliste din străinătate. Este vorba de secunda bulgară Slavina Koleva (a dorit să continue la Stiinta încă un sezon si este noul căpitan al echipei), centrala muntenegreană Ana Veljkovic / Otasevic (a mai jucat la Stiinta în sezonul 2016-2017), coordonatoarea croată Ivana Blazevic, libero-ul polonez Magdalena Dzikowicz și secunda poloneză Kinga Kasprzak .

Tinerele Mădălina Airoaie și Iulia Matanie au fost si ele cooptate în lotul Stiintei. Revine la echipa băcăuana si Karina Gorbe

Video

Torre dei Lamberti – Momentul meu de gratie a fost la Verona

Published

on

Torre dei Lamberti este un turn înalt de 84 de metri din Verona. Construcția turnului a început în anul 1172 de familia Lamberti. Inițial turnul avea o înălțime de 37 de metri. Nu există date până acum despre motivul acestei construcții și este, de asemenea, foarte dificil să se găsească informații despre familia Lamberti, care a fost exilată din oraș.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.