Connect with us

Video

Flori de Măr – Super Slow Motion – Samsung Galaxy A70. VIDEO

Published

on

Samsung Galaxy A70 este echipat cu un sistem de cameră triplă: una principală de 32 megapixeli (f1.7), de 8 megapixeli (ultra wide, f2.2, 123 grade) și de 5 megapixeli (f2.2, bokeh), cu focalizare automată, bliț și optimizare scenă, plus zoom digital 8X. 

Pe partea de video, utilizatorul poate înregistra filmulețe 4K, cu rezoluția de 3840 x 2160 pixeli la 30 fps sau poate face o captură HD, slow motion la 240 fps una în modul super slow motion cu durata de 4 secunde. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Video

A aparut trailerul noului film “Tom și Jerry”

Published

on

Acţiunea filmului “Tom & Jerry” în regia lui Tim Story începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta dintre pisică și șoarece care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, în consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Filmul „Tom & Jerry” îi are în rolurile principale pe Chloë Grace Moretz, cunoscută din filmul „Familia Addams”, Michael Peña, Rob Delaney („Deadpool “2”, “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Colin Jost și Ken Jeong (“Crazy Rich Asians”, “The Hangover”, “Transformers : Întunericul lunii ”).

Filmul se va lansa pe marile ecrane în 5 martie 2021.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI