Connect with us

Video

A aparut trailerul noului film “Tom și Jerry”

Published

on

Acţiunea filmului “Tom & Jerry” în regia lui Tim Story începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta dintre pisică și șoarece care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, în consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Filmul „Tom & Jerry” îi are în rolurile principale pe Chloë Grace Moretz, cunoscută din filmul „Familia Addams”, Michael Peña, Rob Delaney („Deadpool “2”, “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Colin Jost și Ken Jeong (“Crazy Rich Asians”, “The Hangover”, “Transformers : Întunericul lunii ”).

Filmul se va lansa pe marile ecrane în 5 martie 2021.

Video

Torre dei Lamberti – Momentul meu de gratie a fost la Verona

Published

on

Torre dei Lamberti este un turn înalt de 84 de metri din Verona. Construcția turnului a început în anul 1172 de familia Lamberti. Inițial turnul avea o înălțime de 37 de metri. Nu există date până acum despre motivul acestei construcții și este, de asemenea, foarte dificil să se găsească informații despre familia Lamberti, care a fost exilată din oraș.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.