Connect with us

Volei

Volei: Ştiinţa Bacău – Tomis Constanţa 3:1. Video

Published

on

Astazi, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor din Bacău s-au întâlnit în derby-ul etapei cu numărul II a Diviziei A1 de volei feminin Ştiinţa şi Tomis Constanţa, campioana şi vicecampioana ediţiei precedente, cele două formaţii jucând în primavara finala campionatului, încheiată cu scorul general de 3-1 pentru formaţia constănţeană.

Cele două formaţii au jucat şi ultima finală a Cupei României, încheiată cu 3:0 pentru formaţia de pe Litoral.
Acum, Știința Bacău si-a luat revansa in fata campioanelor de la Tomis Constanța, scor 3:1 (-15, 20, 26, 20).

Ştiinţa Bacău: Viktoriia PolishchukCrina HosuRamona EliseiAnca BuneaMihaela HerleaAlexandra Sobo şi Nicoleta Manu (libero), Sabina Miclea GrigoruţăRamona BrebanSimona Bîrzan, Mihaela Truţă şi Tatiana Lupu.Antrenor: Florin Grapă şi Melu Manta.

Tomis Constanţa: Yuliya Bogmatser, Elena Butnaru, Radosveta Teneva-Milichevich, Katsiaryna Zakreuskaya, Tsvetelina Zarkova, Claudia Gavrilescu şi Marina Vujovic (libero), Diana Neaga, Alexandra Trică, Cristina Cazacu şi Andreea Ispas. Antrenori: Darko Zakoc şi Constantin Alexe.

Volei

VOLEI (f): CS Știința Bacău, în Divizia A1 și în sezonul 2023-2024

Published

on

Conducerea clubului CS Știința Bacău a anunțat astăzi că echipa de volei feminin va continua în Divizia A1 și în sezonul 2023-2024.

Cristina Alexe, director: „Continuăm proiectele secției de volei din punctul în care am rămas, cu echipa feminină prezentă în prima divizie. Însă, pentru o prezență cu succes la această categorie, avem nevoie de susținere. Sperăm să putem conta în continuare pe sprijinul financiar al celor care au fost întotdeauna alături de această echipă.”

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.