Connect with us

Volei

Volei: Știința Bacău – CS Medgidia 0-3. “Știința e ca o floare”… care nu mai primește lumină!

Published

on

Știința Bacău a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-3 (23-25, 13-25, 18-25), cu echipa CS Medgidia, intr-un meci din etapa a XI-a, ultima a turului Diviziei A1 la volei feminin.

Știința: Ana-Maria Lupa 14 puncte, Madalina Airoaie 9, Georgiana Fales 7, Karina Gorbe 7, Marina Cojocaru 3, Carmina Bordea 2, Alexandra Ciucu, Mara Tudorache, Tjana Tvrdisic. Antrenor: Florin Vasile-Bosi

VIDEO aici https://www.youtube.com/watch?v=BhdRDPYIfak

Meciul ACS Volei „Cristina Pîrv” Turda – Știința Bacău, restanță din etapa a 10-a, se va juca pe 15 ianuarie 2022, astfel că Știința termină anul cu două victorii din zece posibile şi 7 puncte din 30 posibile.

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.