Connect with us

Volei

VOLEI: Știința Bacău, 3-0 cu CSO Voluntari, în ultimul meci din 2020

Published

on

Știința Bacău a obţinut, marţi seară, în grupa de la Blaj, a doua victorie din turneul al şaselea al Diviziei A1 la volei feminin, în faţa lui CSO Voluntari, scor 3-0, încheind turul campionatului pe un nesperat loc 5, cu 17 puncte. Bravo, fetelor!

Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-19, 25-21, după 77 de minute de joc.

În primele două partide din grupa de la Blaj, Știința a obţinut o victorie, 3-0 cu CSU Belor Galati, şi o înfrângere, 0-3, în compania echipei organizatoare, Volei Alba Blaj.

Știința Bacău: Georgiana Fales 13, Natașa Cikiriz 11, Kinga Kasprzak 8, Ana Veljkovic 8, Slavina Koleva 8, Lorena Ciocian 1, Alexandra Ciucu (libero), Magdalena Dzikowicz (libero), Ivana Blazevic. Mădălina Airoaie, Carmen Dițu , Iulia Matanie, Karina Görbe. Antrenori: Florin Grapă si Aurel Cazacu.

FOTO: Stiinta Bacau Volei

Volei

CS Medgidia – Ştiinţa Bacău 3-0. S-a dat flacăra mai mare la meciul de sâmbătă, pentru ca să se câştige uşor cel de duminică?

Published

on

După victoria de sâmbătă, cu CSU Medicina Tg. Mureş, scor 3-1 (partidă disputată într-o căldură suspect de sufocantă), Ştiinţa Bacău a pierdut cel de-al doilea meci disputat la turneul I din returul Diviziei A1 (grupa 3), 0-3, cu gazdele de la CS Medgidia. Tocmai cu ele! Cu acele gazde care ne supraîncălziseră sala la meciul de sâmbătă, parcă anume ca să nu ne mai putem recupera fizic până duminică! Tertipuri a la Gheorghe Ștefan sau, atunci când nu se organizează competiţii sportive, în sala din Medgidia se coace si pâine?

Rezultatele din primul turneu al returului Diviziei A1, grupa a 3-a: CS Medgidia – CSU Medicina CNUE Tg. Mureș 3-0, CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CS Știința Bacău 1-3, CS Medgidia – Ştiinţa Bacău 3-0.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI