Connect with us

Volei

VOLEI (m): Știința Bacău – Unirea Dej 3:1 (23, -21, 18, 20). VIDEO

Published

on

Stiinţa Bacău s-a detasat la 10 puncte de primul locul retrogradabil in clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, sambata după amiază, după ce a învins-o pe Unirea Dej cu scorul de 3:1 (25:23, 21:25, 25:18, 25:20), pe teren propriu, în prima etapă a play-out-ului.

Știința: Ivkovic, Purice, Cimili, Marinca, Someșan, Vițelaru, Ghimeș – libero / Ivankovic, Voinea, Todoruț. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu.

Unirea: Catrina, Nagy, Mocanu, Fuzeși, Isek, Mihalescu, Kantor – libero / Tofan, Săvan. Antrenor: Stewart Bernard.

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.