Connect with us

Volei

VOLEI. La jumătatea sezonului regulat, Știința Bacău este pe podium: 3-0 cu Dinamo București!

Published

on

Știința Bacău a obținut a șaptea victorie de trei puncte, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0 (25-20, 25-18, 25-21), cu Dinamo București, într-un meci din etapa a 9-a, ultima a turului. La jumatatea campionatului regulat, echipa antrenata de Florin Grapă ocupă locul 3, la trei puncte de Volei Alba Blaj și la patru de liderul CSM București.

Știința: Ciocian, Rogojinaru 7 puncte, Sipoș 9, Faleș 9, Lupa 4, Cazacu 14, Albu – libero. Au mai jucat: Kapelovies 5 puncte, Berdilă 5, Matache 1, Radu 2, Filipas, Ciucu – libero.
Antrenor: Florin Grapă.

ALTE REZULTATE:
ACS Penicilina Iași – CSM București 0:3
CSM Volei Alba Blaj – UVT Agroland Timișoara 3:0
CSM Târgoviște – Universitatea NTT Data Cluj 3:0
CSM Lugoj – CSU Medicina CSȘ Tîrgu Mureș 3-0

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.