Connect with us

Volei

Volei feminin/ Cupa Challenge: Bursa BBSK – Știința Bacău 3-1

Published

on

Echipa feminină de volei Stiinţa Bacău a pierdut cu 1-3 (15-25, 17-25, 25-18, 23-25) partida de miercuri, din Turcia, cu Bursa BBSK, din returul 16-imile de finală a Cupei Challenge. Meciul a durat 96 de minute. Formaţia antrenată de Florin Grapă a fost eliminată din competiţie, după ce Bursa BBSK s-a impus şi în Sala Sporturilor din Bacău, cu acelaşi scor de 3-1.

Știința: Zburova, Perovic 15, Otasevic 11, Faleș 7, Rogojinaru 5, Cazacu 11, Manu – libero / Bălțatu 3, Miclea 2, Radu 5, Albu – libero.

Antrenori: Aurel Cazacu, Rareș Puni / Florin Grapă nu a facut deplasarea in Turcia.

Echipa antrenată de Florin Grapă se va concentra acum asupra competiţiilor interne. In Divizia A1, “studentele” vor incepe returul de pe un merituos loc doi, la 5 puncte în spatele campioanei CS Volei Alba-Blaj, iar în Cupa României s-au calificat in semifinale, unde va întalni pe CSM Târgoviște.

Volei

VOLEI (f): CS Știința Bacău, în Divizia A1 și în sezonul 2023-2024

Published

on

Conducerea clubului CS Știința Bacău a anunțat astăzi că echipa de volei feminin va continua în Divizia A1 și în sezonul 2023-2024.

Cristina Alexe, director: „Continuăm proiectele secției de volei din punctul în care am rămas, cu echipa feminină prezentă în prima divizie. Însă, pentru o prezență cu succes la această categorie, avem nevoie de susținere. Sperăm să putem conta în continuare pe sprijinul financiar al celor care au fost întotdeauna alături de această echipă.”

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.