Connect with us

Volei

Volei feminin/ Cupa Challenge: Bursa BBSK – Știința Bacău 3-1

Published

on

Echipa feminină de volei Stiinţa Bacău a pierdut cu 1-3 (15-25, 17-25, 25-18, 23-25) partida de miercuri, din Turcia, cu Bursa BBSK, din returul 16-imile de finală a Cupei Challenge. Meciul a durat 96 de minute. Formaţia antrenată de Florin Grapă a fost eliminată din competiţie, după ce Bursa BBSK s-a impus şi în Sala Sporturilor din Bacău, cu acelaşi scor de 3-1.

Știința: Zburova, Perovic 15, Otasevic 11, Faleș 7, Rogojinaru 5, Cazacu 11, Manu – libero / Bălțatu 3, Miclea 2, Radu 5, Albu – libero.

Antrenori: Aurel Cazacu, Rareș Puni / Florin Grapă nu a facut deplasarea in Turcia.

Echipa antrenată de Florin Grapă se va concentra acum asupra competiţiilor interne. In Divizia A1, “studentele” vor incepe returul de pe un merituos loc doi, la 5 puncte în spatele campioanei CS Volei Alba-Blaj, iar în Cupa României s-au calificat in semifinale, unde va întalni pe CSM Târgoviște.

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.