Connect with us

Volei

VOLEI (f): Știința Bacău, învinsă categoric de CSM București

Published

on

Știința Bacău – CSM București 0:3 (22-25, 19-25, 22-25). După două victorii dătătoare de speranţe (una acasă şi alta în deplasare), Știința Bacău nu și-a mai regăsit pofta de joc și a fost învinsă fără drept de apel de campioana CSM București, sâmbătă seara, pe teren propriu, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a din Divizia A1 la volei feminin.

Știința Bacău: Kapelovies (Guncheva 2 puncte), Rogojinaru 5 (Filipaș 9), Cazacu 10, Koleva 6, Faleș 5 (Lupu), Otasevic 8, Monova (Ciucu) – libero. Antrenor: Florin Grapă.

Etapa viitoare, Știința Bacău se va deplasa la Galaţi, pentru partida cu CSU Belor.

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.