Connect with us

Volei

Volei (f) / DA1, play-off: Stiinta Bacau – Tomis Constanta 3-0

Published

on

După o victorie cu 3-1 şi o înfrângere în setul decisiv cu Tomis, la Constanţa, Ştiinţa Bacău a luat astazi o serioasa optiune pentru accederea in finala Diviziei A1 de volei feminin.

Sala Sporturilor din Bacau a gazduit în această după-amiază partida a treia din semifinala campionatului (sistemul este cel mai bun din cinci partide) dintre Ştiinţa Bacău si Tomis Constanţa. Meciul s-a incheiat cu victoria bacauancelor, care s-au impus, dupa un meci de senzatie, cu 3-0.

Ştiinţa Bacău conduce în acest moment cu scorul general de 2-1.

Meciul al patrulea, care poate fi decisiv pentru accederea în finală, se va desfasura vineri, 29 martie, incepand cu ora 19.30, tot in Sala Sporturilor din Bacau.

În semifinale, se joacă în sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”. În cazul în care va fi nevoie, se va juca şi cel de-al cincilea meci, pe 3 aprilie, la Constanţa.

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.