Connect with us

Volei

Știința Bacău, învinsă în deplasare de CSM Târgoviște, scor 0-3, în faza a II-a a Diviziei A1 de volei feminin

Published

on

Știința Bacău a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (19-25, 22-25, 22-25), în fața formației CSM Târgoviste, în prima etapă din Faza a 2-a a campionatului Diviziei A1 de volei feminin. După această infrângere categorică, sansele elevelor lui Florin Grapă la locul 3 sunt foarte mici.

Știința Bacău: Grudina 13 puncte, Koleva 11, Rogojinaru 8, Kapelovies 5, Philajamaki 4, Fales 1, Sain / Ciocian, Rueda 1, Ditu 3. Antrenor: Florin Grapă.

Rezultate:

CS Dinamo București – CSM Lugoj 3-0
CSM Volei Alba Blaj – CSU Belor Galați
CSM Târgoviște – CS Știința Bacău 3-0

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.