Connect with us

Volei

Stiinţa Bacău – Dinamo Bucureşti 3-1. Victorie spectaculoasă, înaintea meciului din Cupa CEV, cu Volley Köniz

Published

on

Ştiinţa Bacău a câştigat cu 3-1 derby-ul etapei a 7-a, împotriva voleibalistelor de la Dinamo Bucuresti şi rămâne pe prima poziţie în clasament, fără înfrângere.
Favoritele publicului au început perfect meciul și și-au adjudecat clar primele doua seturi: 25-21 si… 25-21!

Replica echipei din Bucuresti a fost mai convingătoare în setul 3 , cand au ajuns primele la 25. Fetele antrenate de Florin Grapa au trecut insa cu bine peste acest moment mai dificil şi au incheiat meciul cu un incredibil 25-18.

O remarca: Devastator serviciul dinamovistei Regan Hood! Fetele de la Stiinta ar fi acum toate cu mainile bandajate daca in volei nu ar conta cine serveste de la echipa oaspete!

Stiinţa Bacău: Sabina Miclea-Grigoruță, Denisa Rogojinaru, Kremena Kamenova, Roxana Iosef, Alexandra Sobo, Mihaela Herlea, Lucia Gaido – libero / Bălțatu, Faleș și Sosa.
Antrenor: Florin Grapă.

Dinamo Bucureşti: Zburova, Hood, Ștefan, Marcovici, Lupu, Baciu, Valachova – libero / Cărbuneanu, Mincă și Smărăndache.
Antrenor: Branko Kovacevic.

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.