Connect with us

Volei

Ştiinţa Bacău creşte în joc, dar… 0-3 cu Dinamo Bucureşti

Published

on

Echipa de volei feminin Ştiinţa Bacău a pierdut, sâmbătă, in faţa lui Dinamo Bucureşti, scor 0-3 (18-25, 16-25, 22-25), în primul meci din grupa a treia din cadrul turneului de la Voluntari.

Slavina Koleva (13 puncte) şi Natașa Cichiriz (11) s-au evidenţiat de la Ştiinţa. Trebuie de apreciat şi cresterea în joc a  ridicătoarei Ivana Blazevic.

Volei

CS Medgidia – Ştiinţa Bacău 3-0. S-a dat flacăra mai mare la meciul de sâmbătă, pentru ca să se câştige uşor cel de duminică?

Published

on

După victoria de sâmbătă, cu CSU Medicina Tg. Mureş, scor 3-1 (partidă disputată într-o căldură suspect de sufocantă), Ştiinţa Bacău a pierdut cel de-al doilea meci disputat la turneul I din returul Diviziei A1 (grupa 3), 0-3, cu gazdele de la CS Medgidia. Tocmai cu ele! Cu acele gazde care ne supraîncălziseră sala la meciul de sâmbătă, parcă anume ca să nu ne mai putem recupera fizic până duminică! Tertipuri a la Gheorghe Ștefan sau, atunci când nu se organizează competiţii sportive, în sala din Medgidia se coace si pâine?

Rezultatele din primul turneu al returului Diviziei A1, grupa a 3-a: CS Medgidia – CSU Medicina CNUE Tg. Mureș 3-0, CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CS Știința Bacău 1-3, CS Medgidia – Ştiinţa Bacău 3-0.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI