Connect with us

Volei

Stiinta Bacau, campioana României la volei feminin dupa o asteptare de 8 ani!

Published

on

Fetele lui Florin Grapa s-au încoronat cu un nou titlul de campioane, al treilea din istoria clubului Stiinta Bacau, după ce sezonul trecut au terminat pe locul secund, în spatele marii rivale Tomis Constanta.

Stiinta Bacau a câştigat, luni seară, şi cea de-a treia partidă din finala Diviziei A, scor 3-2 (25-17, 22-25, 25-15, 23-25, 15-6), după ce în precedentele două jocuri se impusese la Bucuresti cu 3-1 şi 3-2.

La sfarsitul meciului, fetele lui Grapa s-au dezlănțuit, au dansat hora bucuriei în aplauzele și uralele unei săli aproape pline!

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.