Connect with us

Volei

Stiinta Bacau, campioana României la volei feminin dupa o asteptare de 8 ani!

Published

on

Fetele lui Florin Grapa s-au încoronat cu un nou titlul de campioane, al treilea din istoria clubului Stiinta Bacau, după ce sezonul trecut au terminat pe locul secund, în spatele marii rivale Tomis Constanta.

Stiinta Bacau a câştigat, luni seară, şi cea de-a treia partidă din finala Diviziei A, scor 3-2 (25-17, 22-25, 25-15, 23-25, 15-6), după ce în precedentele două jocuri se impusese la Bucuresti cu 3-1 şi 3-2.

La sfarsitul meciului, fetele lui Grapa s-au dezlănțuit, au dansat hora bucuriei în aplauzele și uralele unei săli aproape pline!

Volei

VOLEI (f): CS Știința Bacău, în Divizia A1 și în sezonul 2023-2024

Published

on

Conducerea clubului CS Știința Bacău a anunțat astăzi că echipa de volei feminin va continua în Divizia A1 și în sezonul 2023-2024.

Cristina Alexe, director: „Continuăm proiectele secției de volei din punctul în care am rămas, cu echipa feminină prezentă în prima divizie. Însă, pentru o prezență cu succes la această categorie, avem nevoie de susținere. Sperăm să putem conta în continuare pe sprijinul financiar al celor care au fost întotdeauna alături de această echipă.”

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.