Connect with us

Volei

Ştiinţa Bacău a câştigat Cupa României la volei feminin

Published

on

Campioana en-titre și, totodată, deținătoarea trofeului, Stiinta Bacau a câştigat, duminică, Cupa României la volei feminin, după ce a învins în finala competiţiei formaţia Dinamo Bucureşti, în cadrul Turneului Final Four de la Constanta.

Stiinta Bacau a obţinut victoria cu scorul de 3-2, pe seturi 14-25, 25-21, 17-25, 25-20 si 15-10, intrând în posesia trofeului pentru al doilea an consecutiv.

Sunt mari sanse ca Stiinta și Dinamo sa se întâlneasca și în finala play-off-ului, meciurile din aceasta faza a competitiei fiind programate sa se desfasoare luna viitoare, in perioada 12-30 aprilie.

Volei

VOLEI: CSM-Știința Bacău – CSM Târgoviște 0-3 (-8, -15, -11)

Published

on

Conform previziunilor, Știința Bacău a pierdut, duminică după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (-8, -15, -11), in fața formației CSM Târgoviște, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

CSM-Știința: Ordeanu, Radu, Podină, Berdilă (6 puncte), Preda (1), Grama (4), Bordea, Staicu, Stanciu (4), Ion, Cheluță (7).

Dar să nu cădem in depresie! O RAZĂ DE LUMINĂ ne vine de la ceea ce stă scris pe bannerul dedicat memoriei lui Florin Grapă (expus la Sala Sporturilor pe o plasă a cărui termen de garanție se cam apropie de expirare, din păcate!): “Municipiul Bacău Continua Proiectul CSM-ȘTIINȚA BACĂU!”.

Ceea ce promiți trebuie să fie și adevărat!

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.