Connect with us

Volei

“16”-imile Cupei CEV: Stiinta Bacau – Rote Raben Vilsbiburg 2-3

Published

on

Echipa de volei feminin Stiinta Bacau a fost invinsa, miercuri, pe teren propriu, de formatia germana Rote Raben Vilsbiburg, cu scorul de 3-2, in meciul tur din “16”-imile Cupei CEV.

Fetele de la Stiinta au pierdut fara drept de apel primul set, 18-25, dar au facut spectacol in cel de-al doilea, castigat lejer la noua puncte diferenta, dupa un joc excelent al coordonatoarei de joc Viktoria Polischiuk. Cu doua jucatoare din “nationala” Germaniei, Lenka Durr si Lena Mollers, in zi fasta, Rote Raben Vilsbiburg si-a adjudecat la mare lupta setul trei, dar l-au pierdut la scor pe cel de-al patrulea.

Ultimul set a fost echilibrat, dar la final adjudecat de echipa din Germania cu 16-14.

ŞTIINŢA: Elisei, Fales, Herlea, Iosef, Polishchuk, Purice si Manu. / Bunea, Lupu, Niţulescu. Antrenori: Florin Grapă si Nelu Manta.
Rote Raben Vilsbiburg: Barborkova, Korobkova, Kralikova, Mapeli, Mollers,  Petrausch si Durr. Antrenor: Guillermo Gallardo.

Formaţia băcăuană va juca partida retur în 15 decembrie, de la ora 21:15, în Germania.

Volei

VOLEI (f): CS Știința Bacău, în Divizia A1 și în sezonul 2023-2024

Published

on

Conducerea clubului CS Știința Bacău a anunțat astăzi că echipa de volei feminin va continua în Divizia A1 și în sezonul 2023-2024.

Cristina Alexe, director: „Continuăm proiectele secției de volei din punctul în care am rămas, cu echipa feminină prezentă în prima divizie. Însă, pentru o prezență cu succes la această categorie, avem nevoie de susținere. Sperăm să putem conta în continuare pe sprijinul financiar al celor care au fost întotdeauna alături de această echipă.”

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.