Connect with us

Tenis

Mihaela Buzărnescu spune că va mai juca tenis doar 2 sau 3 ani

Published

on

Mihaela Buzărnescu a luat parte la emisiunea ”Welcom as in aor hom”, găzduită de actorii Marius Manole şi Ilona Brezoianu.

Din cauza accidentărilor, Mihaela Buzărnescu a regresat mult în clasamentul WTA. Ajunsă la un moment dat pe locul 20 WTA, Buzărnescu poziţionează acum pe locul 120.

”Sper să nu mai am parte de accidentări cât oi mai juca şi eu tenis, 2-3 ani. Nu mai am nici eu foarte mult”, a precizat Mihaela Buzărnescu.

Tenis

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID. A ales vaccinul Pfizer

Published

on

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid, miercuri, la centrul de la Institutul Cantacuzino. Încă de luna trecută, sportiva a anunțat că se va vaccina de îndată ce va fi posibil, pentru că vrea să se termine pandemia cât mai repede.

La ieșire din centrul de vaccinare Simona Halep a declarat:

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.