Connect with us

Handbal

Isabelle Gullden va juca la Rapid

Published

on

Fostul star al CSM București, Isabelle Gullden va juca la Rapid. Suedeza revine astfel în handbalul românesc după trei ani de absență, perioadă în care a evoluat în Franța, la Brest.

Fostul centru de la CSM București, câștigătoare a Ligii Campionilor în 2016, Bella Gullden s-a înțeles cu Rapid și sunt mari șanse ca ea să semneze contractul, scrie fanatik.ro.

În Giulești, Isabelle Gullden va fi antrenată de Carlos Viver, selecționerul Spaniei. Rapid pregătește și alte achiziții de marcă după ce s-a înțeles cu centrul suedez: Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez, de la SCM Râmnicu Vâlcea, ar putea să ajungă și ele sub comanda lui Viver.

Handbal

HANDBAL: CSȘM Bacău s-a calificat în sferturile Cupei României, după 32-31 (13-12, 27-27) cu AHC Dunărea Călărași

Published

on

Divizionara A CSȘM Bacău s-a impus, pe teren propriu, într-un meci din optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin, în fata formatiei de liga natională AHC Dunărea Călărași, după aruncări de la 7 metri, cu scorul de 32-31 (13-12, 27-27), iar echipa antrenată de Gabriel Armanu s-a calificat în sferturile de finală.

CSSM Bacău: Rusu, Freiwald, Crăciunescu (portari), Hanțaru 10 goluri, Gal 4, Juverdianu 4, Broască 4, Cotinghiu 3, Dumitriu 2, Kurtes 2, Ionescu 1, Păunică 1, Drăgan 1, Burbulea, Atănăsoaie, Păunescu.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI