Handbal

CSM Bacău – Oltchim Rm. Vâlcea 21-35 (9-17). Video

Joi, 27 octombrie, handbalistele pregătite de Gabriela Manea au susţinut un meci „restanţă” din Liga Naţională de handbal feminin, contand pentru etapa a VI-a, în Sala Sporturilor din Bacau, împo­tri­va multiplei campioană a României, Oltchim Rm. Vâlcea.

Deşi iniţial a fost programată să aibă loc de la ora 11:00, la insistenţele părţii băcăuane partida a fost mutată la ora 14:00, astfel ca Sala Sporturilor nu s-a umplut numai cu pensionari si tineri fara ocupatie, asa cum se temeau unii ziaristi bacauani!

Înaintea deplasării la Volgograd pentru meciul cu campioana Rusiei din grupele Champions League, Oltchim Rm. Vâlcea nu a fortat mai deloc in duelul cu nou promovata CSM Bacău, castigand fara emotii cu scorul de 21-35 (9-17).

CSM Bacău 2010: Portari- Parkhomenko (în sfârşit, avem portar!), Croitoru /
Jucătoare de câmp: Lazăr 8, Ciucă 3, Szabo 3, Amoagdei 2, Simion 2,  Krumova 1, Matei 1,  Shutska 1, Cherecheş, Duţă, Geapănă, Trăilă .
Antrenor: Gabriela Manea.

C.S. Oltchim Rm. Vâlcea: Portari-  Talida Tolnai, Sanela Knezovic/Jucătoare de câmp: Curea 6, Ardean-Elisei 5, Chirilă 5, Nechita 5, Vetkova 4, Stanca 3, Vizitiu 3, Brădeanu 2, Farcău 2, Manea, Ozel .
Antrenor: Radu Voina.

Tags
Back to top button
Close
Close