Home » Sport » Handbal Masculin » Stiinta MD Bacau, doua transferuri spectaculoase: Michelin Celestin si George Selaru

Stiinta MD Bacau, doua transferuri spectaculoase: Michelin Celestin si George Selaru

Clubul de handbal masculin Stiinta MD Bacau a anunţat numele a doi noi jucători cu care a semnat contracte pentru viitorul sezon. Acestia sunt portarul George Selaru de la Universitatea Suceava si Michelin Celestin, un inter dreapta francez, de la Toulouse.

„L-am transferat pe Șelaru, am așteptat până acum pentru că eram condiționați de numărul străinilor care pot fi înregistrați. Îmi pare rău că a trebuit să renunțăm la Liszkai, este un portar foarte bun. Cu Șelaru am avut discuții încă de anul trecut, de când era la Suceava. Nu puteam să ținem trei portari de mare valoare, Shota, Liszkai și Șelaru. Precontractul semnat de Șelaru cu Energia nu are nicio valoare dacă nu a semnat cererea de transfer”, a declarat Ioan Ciobanu pentru handbalvolei.ro.

“Avem patru jucători transferați, Șelaru, Fenici, Rusia și Celesin, rămâne ca Eliodor Voica să-i integreze”, a completat managerul echipei.

S-a renunțat la Szilveszter Liszkai – din cauza numărului redus de străini care pot evolua în Liga Națională (trei)-, la Costel Manea și la Ionuț Georgescu.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.