Home » Sport » Handbal Masculin » HANDBAL: Stiinta MD Bacau, 44 de goluri in poarta lui HCM Constanta! Insa Cupa Romaniei ramane la Constanta!

HANDBAL: Stiinta MD Bacau, 44 de goluri in poarta lui HCM Constanta! Insa Cupa Romaniei ramane la Constanta!

Stiinta Municipal Dedeman Bacau a pierdut, duminica, dupa patru reprize de prelungiri si mai multe serii de aruncari de departajare de la 7 metri, partida din finala Cupei Romaniei, in fata formatiei HCM Constanta.

La pauză au condus bacauanii, tabela de marcaj aratand o diferenta de cinci goluri (17-12), dar în timpul regulamentar a fost egal (28-28). La fel și după primele două reprize adiționale (31-31). Acelasi deznodamant și după ultimele două reprize de prelungiri (36-36)! În cele din urmă, echipa din Constanta a câştigat Cupa Romaniei la handbal masculin, 45-44 (28-28, 31-31, 36-36).

„Aș dori să felicit jucătorii din Bacău, pentru modul în care s-au comportat, în care s-au luptat 80 de minute de joc și nu numai. Am avut 7 goluri la un moment dat, Constanța a reușit să revină. Noi am făcut atunci foarte multe greșeli, au fost răstunări de scor și în reprizele de prelungiri. Motive putem găsi, dar rezultatul final este cel care contează. Este greu de tradus în cuvinte stările, emoțiile pe care le-am avut, dar eu cred că a fost un spectacol handbalisc bun, de calitate.” – declaratia lui Eliodor Voica pentru Digi Sport

„Cupa am scăpat-o din mână în ultimele minute ale timpului regulamentar unde experienţa lor şi-a spus cuvântul. Pe fondul unei apărări avansate şi agresive noi nu am ştiut să gestionam eficient avantajul pe care îl aveam” – declaratia lui Raducu Tamaş la finele partidei.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.