Home » Sport » Fotbal » Trofeul UEFA Champions League a ajuns la Bacău. VIDEO

Trofeul UEFA Champions League a ajuns la Bacău. VIDEO

Trofeul UEFA Champions League, cel mai puternic simbol al performanţei sportive, a ajuns in aceasta dupa-amiaza la Bacau. Preţiosul trofeu a fost prezentat de Miodrag Belodedici, ambasador al “UEFA Champions League Trophy Tour”.

În acest an, Trophy Tour vine cu un format nou – un muzeu de fotbal pe roţi, un spaţiu de distracţie şi excelenţă sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alături de marele Trofeu.

Anul acesta, Trophy Tour îi are aproape pe fostul jucător internaţional francez, Claude Makelele, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour şi pe legenda fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, în calitate de Ambasador Oficial pentru UEFA Champions League Trophy Tour.

Miodrag Belodedici este singurul român care a câştigat Trofeul UEFA Champions League de două ori – în sezonul 1985-1986 cu Steaua Bucureşti şi în sezonul 1990-1991, cu Steaua Roşie Belgrad.

x

Check Also

Primarul Bacăului, exclus din PSD, a trecut la Pro România

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a anunţat că se va înscrie în PRO România după ...