Connect with us

Fotbal

Jose Mourinho aproape l-a făcut să plângă pe Cristiano Ronaldo

Published

on

Luka Modric a dezvăluit, în cartea autobiografică, unul dintre momentele care au dus, într-o oarecare măsură, la plecarea lui Jose Mourinho de la Real Madrid, în urma relației ”reci” avute cu vestiarul.

Am fost șocat de furia lui Jose Mourinho, îndreptată către Cristiano Ronaldo. Era un meci din Cupa Spaniei, din 2013. Conduceam cu 2-0. Un adversar s-a demarcat în banda stângă a atacului nostru, iar Cristiano Ronaldo nu l-a urmărit, nu a coborât după el, iar Mourinho a urlat către Ronaldo.

Acțiunea adversarilor a fost încheiată fără pericol pentru poarta noastră, dar Jose Mourinho a continuat reproșurile către Ronaldo. Când am ajuns la vestiar, Ronaldo era disperat, era aproape să plângă.

A spus ‘Eu dau tot ce am mai bun și el continuă să mă critice’, apoi a intrat Mourinho. Stătea în mijlocul vestiarului și a început, din nou, să îi reproșeze lui Ronaldo atitudinea din timpul meciului. S-au încins spiritele, a trebuit să intervenim”, a dezvăluit Luka Modric, în cartea sa autobiografică.

Fotbal

Georgiana Onea, o fotbalistă care a jucat la FC Oneşti, s-a stins din viață la doar 21 de ani

Published

on

Georgiana Onea, o tânără fotbalistă care a jucat la FC Oneşti, s-a stins din viață la doar 21 de ani, duminică seara. În urmă cu doi ani şi jumătate a fost operată la Roma de un cancer osos. 

Georgiana Onea a învăţat în Adjud, la Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș”. I-a plăcut foarte mult fotbalul şi de aceea a evoluat la formația feminină FC Onești. De altfel, o accidentare la fotbal a dus la descoperirea teribilei maladii. 

Pe 7 mai 2017, în timpul meciului dintre FC Onești și Venus Maramureș, Georgiana a fost lovită în gleznă. A sperat, ca orice sportiv, că este vorba doar despre o accidentare banală. Din păcate, lucrurile s-au dovedit gave, foarte grave. Georgiana a făcut ulterior mai multe investigaţi, iar diagnosticul a căzut ca o secure: Sarcomul Ewang. Adică un cancer osos.

Informaţia tristă a fost publicată de ziaruldevrancea.ro.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.