Connect with us

Fotbal

Ciocolata, interzisă în casa lui Cristiano Ronaldo

Published

on

Cristiano Ronaldo este obsedat de aspectul fizic, iar pentru a se mentine in forma se antreneaza din greu si tine o dieta stricta. Starul portughez, tatal a patru copii incearca sa ii creasca dupa aceleasi principii ca ale sale. 

Intr-o filmare postata de iubita sa, Georgina, fiica lui Ronaldo, Alana Martina marturiseste ca tatal sau nu le permite sa manance ciocolata. 

“Nu, ciocolata nu. Tata este furios”, spune micuta pe filmare. 

Fotbal

Georgiana Onea, o fotbalistă care a jucat la FC Oneşti, s-a stins din viață la doar 21 de ani

Published

on

Georgiana Onea, o tânără fotbalistă care a jucat la FC Oneşti, s-a stins din viață la doar 21 de ani, duminică seara. În urmă cu doi ani şi jumătate a fost operată la Roma de un cancer osos. 

Georgiana Onea a învăţat în Adjud, la Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș”. I-a plăcut foarte mult fotbalul şi de aceea a evoluat la formația feminină FC Onești. De altfel, o accidentare la fotbal a dus la descoperirea teribilei maladii. 

Pe 7 mai 2017, în timpul meciului dintre FC Onești și Venus Maramureș, Georgiana a fost lovită în gleznă. A sperat, ca orice sportiv, că este vorba doar despre o accidentare banală. Din păcate, lucrurile s-au dovedit gave, foarte grave. Georgiana a făcut ulterior mai multe investigaţi, iar diagnosticul a căzut ca o secure: Sarcomul Ewang. Adică un cancer osos.

Informaţia tristă a fost publicată de ziaruldevrancea.ro.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.