Connect with us

eXtrasport

Simona Halep, lăudată de criticii de modă

Published

on

Simona Halep s-a îmbrăcat cu o rochie care a făcut furori la petrecerea jucătorilor de la turneul WTA – Wuhan 2018. “Simo” a atras atenţia Iuliei Albu, unul dintre cei mai cunoscuţi critici de modă din România.

Astfel, Simona Halep a fost lăudată pentru vestimentaţia pe care a ales-o să o poarte la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan. Magazinele de îmbrăcăminte online au sesizat imediat oportunitatea și promovează intens ținuta purtată de româncă. Oricine plătește 1268 de euro poate avea superba rochie, care a atras toate privirile în China.
Simona Halep a părăsit turneul WTA de la Wuhan 2018 încă din turul al doilea. Dominika Cibulkova a învins-o cu 6-0, 7-5, la capătul unui meci în care liderul WTA a avut parte de 4 time-out-uri medicale, în care a primit îngrijiri la spate și la coapsa stângă.
Ulterior, Halep a fost nevoită să abandoneze şi în primul tur la Beijing, iar în urma unui RMN efectuat a aflat că suferă de hernie de disc.

Halep se recupează în această perioadă la o clinică unde face sesiuni de gimnastică medicală şi de fizioterapie.

eXtrasport

Shakira și Gerard Pique se despart, după 12 ani de relație

Published

on

Shakira și Gerard Pique se despart, după 12 ani de relație. Cei doi au confirmat oficial despărțirea sâmbătă, printr-un comunicat comun transmis de avocați. Potrivit presei din Spania, motivul separării ar fi infidelitatea jucătorului Barcelonei.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, dar nu au fost niciodată căsătoriți. 

Shakira și Gerard Pique au aceeași dată de naștere, dar cântăreața columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35.

„Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea”, se arată în comunicatul comun transmis sâmbătă de agenția lor de PR.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.