Connect with us

eXtrasport

Corina Ungureanu s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR)

Published

on

După ce s-a dezbrăcat de două ori în revista Playboy şi a pozat nud pentru o publicaţie japoneză, Corina Ungureanu (30 de ani), fostă campioană mondială la gimnastică, a cotit-o, mai nou, spre politică, înregimentându-se în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR).

Fosta mare glorie a gimnasticii româneşti a ajuns şefa departamentului tineret şi sport a UNPR Prahova, formaţiune condusă de fostul ministru pesedist Marian Sârbu.

Ungureanu nu s-a mulţumit cu statutul de simplu activist de partid căpătat în iunie, candidând acum două zile pentru o funcţie de conducere în Biroul Politic al organizaţiei judeţene a UNPR.

Sportiva n-a depus prea mari eforturi pentru această funcţie având în vedere că la alegeri a preferat să nu iasă în evidenţă cu nimic, stând cât mai departe de ochii curioşilor.

Corina Ungureanu, Lavinia Miloşovici şi Claudia Presecan au provocat un scandal de proporţii în 2002, fiind sancţioante de federaţia română de gimnastică, după ce au filmat un videoclip erotic pentru revista japoneză Shukan Gendai.

Pentru fotografii şi filmuleţ, cele trei foste gimnaste au primit 40.000 de euro fiecare.

Corina Georgiana Ungureanu, sportiva în vârstă de 30 de ani, a evoluat în competiţii internaţionale între 1993 şi1999.

A fost membră a echipei de gimnasticâ artistică a României şi a câştigat de două ori titlul mondial.

Ungureanu a ieşit campioană europeană la sol în 1998. Fosta sportivă n-a avut succes doar în competiţii, ci a ocupat locul doi în topul celor mai sexy gimnaste ale tuturor timpurilor, realizat de Bleacher Report.

eXtrasport

Shakira și Gerard Pique se despart, după 12 ani de relație

Published

on

Shakira și Gerard Pique se despart, după 12 ani de relație. Cei doi au confirmat oficial despărțirea sâmbătă, printr-un comunicat comun transmis de avocați. Potrivit presei din Spania, motivul separării ar fi infidelitatea jucătorului Barcelonei.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, dar nu au fost niciodată căsătoriți. 

Shakira și Gerard Pique au aceeași dată de naștere, dar cântăreața columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35.

„Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea”, se arată în comunicatul comun transmis sâmbătă de agenția lor de PR.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.