Home » Sport » eXtrasport » Ce voleibalistă de la Știința Bacău e nepoata lui Neti Sandu de la horoscop?
netisandu si alicekapelovies

Ce voleibalistă de la Știința Bacău e nepoata lui Neti Sandu de la horoscop?

Neti Sandu (61 de ani) are o familie numeroasă și a venit la emisiunea Vorbește lumea, prezentată de Cove și Adela Popescu. alături de nepoatele și strănepoatele ei.

Aceasta le-a făcut tuturor cunoștință cu Alexia și Darius, strănepoții săi despre care a dezvăluit faptul că practică sporturi de performanță.

Alexia Căruțașu, strănepoata lui Neti Sandu, are vârsta de 16 ani și practică volei de performanță și a jucat și la CSM București, iar în prezent își desfășoară activitatea sportivă în prima ligă din Turcia. Darius, strănepotul acesteia, de 10 ani, practică baschet de performanță. Totodată, publicul a mai aflat în această luni, odată cu prezența lui Neti Sandu în platoul televiziunii în care lucrează, în postura de invitat, că vedeta de la PRO TV are o soră mai mare, pe nume Mari Kapelovies.

“E ca prietena noastră. Noi nu o vedem ca pe super starul care e ea în fiecare dimineață. Noi o luăm peste tot la meciuri, deși nu face sport, e singura, ea se prinde de orice. Deci, chiar se prinde”, a spus zâmbind Alice Kapelovies, nepoata lui Neti Sandu, la Vorbește Lumea.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.