Connect with us

eXtrasport

Ce voleibalistă de la Știința Bacău e nepoata lui Neti Sandu de la horoscop?

Published

on

Neti Sandu (61 de ani) are o familie numeroasă și a venit la emisiunea Vorbește lumea, prezentată de Cove și Adela Popescu. alături de nepoatele și strănepoatele ei.

Aceasta le-a făcut tuturor cunoștință cu Alexia și Darius, strănepoții săi despre care a dezvăluit faptul că practică sporturi de performanță.

Alexia Căruțașu, strănepoata lui Neti Sandu, are vârsta de 16 ani și practică volei de performanță și a jucat și la CSM București, iar în prezent își desfășoară activitatea sportivă în prima ligă din Turcia. Darius, strănepotul acesteia, de 10 ani, practică baschet de performanță. Totodată, publicul a mai aflat în această luni, odată cu prezența lui Neti Sandu în platoul televiziunii în care lucrează, în postura de invitat, că vedeta de la PRO TV are o soră mai mare, pe nume Mari Kapelovies.

“E ca prietena noastră. Noi nu o vedem ca pe super starul care e ea în fiecare dimineață. Noi o luăm peste tot la meciuri, deși nu face sport, e singura, ea se prinde de orice. Deci, chiar se prinde”, a spus zâmbind Alice Kapelovies, nepoata lui Neti Sandu, la Vorbește Lumea.

eXtrasport

Shakira și Gerard Pique se despart, după 12 ani de relație

Published

on

Shakira și Gerard Pique se despart, după 12 ani de relație. Cei doi au confirmat oficial despărțirea sâmbătă, printr-un comunicat comun transmis de avocați. Potrivit presei din Spania, motivul separării ar fi infidelitatea jucătorului Barcelonei.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, dar nu au fost niciodată căsătoriți. 

Shakira și Gerard Pique au aceeași dată de naștere, dar cântăreața columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35.

„Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea”, se arată în comunicatul comun transmis sâmbătă de agenția lor de PR.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.