Home » Muzica » Trance » Tiesto, cel mai bine plătit DJ din lume

Tiesto, cel mai bine plătit DJ din lume

Olandezul DJ Tiesto, unul dintre starurile muzicii electronic dance, este cel mai bine plătit DJ din lume anul acesta, potrivit Forbes.

DJ Tiesto, în vârstă de 43 de ani, pe numele real Tijs Verwest, a câştigat în ultimul an 22 de milioane de dolari, clasându-se astfel pe primul loc potrivit în topul realizat de Forbes.

Pe poziţia a doua în acest top s-a situat DJ Skrillex, în vârstă de 24 de ani, originar din Los Angeles, care a câştigat în ultimul an 15 milioane de dolari. DJ-ul, pe numele real Sonny Moore, a câştigat trei premii Grammy anul acesta, cu albumul de debut “Scary Monsters and Nice Sprites”, un amestec de dubstep, house şi electronic.

Pe poziţia a treia în top se află suedezii de la House Mafia – Steve Angello, Sebastian Ingrosso şi Axwell -, cu încasări de 14 milioane de dolari.

Cel mai celebru DJ francez David Guetta, în vârstă de 44 de ani, ocupă locul al patrulea, cu 13,5 milioane de dolari, fiind urmat în top de californianul DJ Steve Aoki, în vârstă de 34 de ani, cu 12 milioane de dolari.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.