Home » Muzica » Amanda Palmer, goala pentru Daily Mail

Amanda Palmer, goala pentru Daily Mail

Cântăreața Amanda Palmer a decis să combată un articol postat de Daily Mail în care jurnaliștii au râs de faptul că i-a ieșit un sân în timpul unui concert, prin intermediul unei piese care are rolul unei scrisori deschise, potrivit blogului personal al artistei.

Astfel, piesa numită sugestiv ”Dragă Daily Mail. Cu sinceritate, Amanda Palmer”, critică felul în care jurnaliștii publicației abordează subiectele și arată că atunci când un bărbat, precum Dabid Bowie sau Iggy Pop apar în pielea goală, presa nu se scandalizează.

În același timp, artista americană spune că este ”trist ceea ce tabloidele fac” și că ”prin dezbaterea apariției femeilor distrug specia umană”.

În semn de protest, Amanda s-a dezbrăcat complet în timpul concertului în care a prezentat această piesă și a precizat că nu există nicio șansă ca Daily Mail să scrie despre acel moment.

”Dragă Daily Mail, niciodată nu vei scrie despre această seară, știu asta pentru că m-am adresat direct și am arătat că nu este distractiv să lupți cu mine”, spune cântăreața în piesă.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Antonia s-a fotografiat goala in cada! FOTO

Antonia s-a pozat cu telefonul mobil in timp ce era goala in cada si a ...