Connect with us

Mama

MAMA mea dragă a murit pe 24 iunie 2021

Published

on

MAMA mea dragă a murit pe 24 iunie 2021.

Îmi pare rău, atât de rău îmi pare că n-am știu valoarea unei clipe trăite alături de mama… Mi-am dat seama de valoarea ei, abia când a devenit AMINTIRE… Și, da… curajul nu e atunci când ai puterea de a merge mai departe, curajul este atunci când mergi mai departe deși nu ai putere…

Mama

Copilăria mea a durat cât viața mamei mele

Published

on

“Copilăria durează cât viața părinților noștri. Cât timp avem cui spune “Mamă” sau “Tată”, ne simțim în siguranță, pentru că suntem ai lor și sunt ai noștri, fie că avem 10 ani, 30 de ani sau chiar 70 de ani. Părinții ne învață empatia și dragostea, ne explică despre lume și viață, ne ajută să devenim oameni. De aceea, pierderea lor este considerată una dintre cele mai dificile experiențe prin care trece un om într-o viață.”

“PUŢINE lucruri în viaţă te afectează mai profund decât moartea unuia din părinţi. În astfel de clipe, trebuie nu doar să faci faţă durerii provocate de pierderea imensă, ci şi să accepţi realitatea că viitorul nu va mai fi aşa cum ţi l-ai imaginat.”

“Nu există niciun mod de a ne pregăti pentru pierderea mamei, nu putem învăța dinainte să facem față. Nu ne putem gândi și nu putem concepe că asta ar putea deveni, vreodată, realitatea noastră. Din durere, suferință – simțim furie, revoltă, nu putem și nu vrem să acceptăm nedreptatea care ni s-a făcut – indiferent de vârsta, educația sau pregătirea pe care o avem.”

Pe mama mea o chema LUCIA . A văzut lumina zilei intr-un sat micuț din Bacău. Si a fost foarte frumoasă. Am fost băiatul mamei. Copilăria mea a luat sfarsit pe 24 iunie 2021. Mamă, mami, mămăíță…

Continue Reading

MAMA MEA A MURIT PE 24 IUNIE 2021

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.