Connect with us

Muzica

Compozitorul italian Ennio Morricone a încetat din viaţă la vârsta de 91 de ani

Published

on

Compozitorul italian Ennio Morricone a încetat din viaţă la vârsta de 91 de ani, a transmis luni ANSA Newswire, citată de Reuters.

Ennio Morricone a murit într-o clinică din Roma.

De-a lungul activității sale, Ennio Morricone a compus muzică pentru peste 500 de filme. Ultimul Oscar l-a cîștigt pentru coloana sonoră a filmului ”The Hateful Height”, în 2016.

În urmă cu câteva zile, compozitorul italian a fost victima unui accident, în urma căruia i-a fost fracturat femurul.

Muzica

Jennifer Lopez nu se mai căsătorește

Published

on

Jennifer Lopez (50 de ani) și Alex Rodriguez (fost jucător de baseball în vâstă de 44 de ani ) și-au amânat nunta ce urma să aibă loc în vară, în Italia.

Motivul: pandemia de coronavirus. Cei doi au analizat situația timp de câteva săptămâni și au decis că cel mai bine este să amâne evenimentul mult așteptat, a declarat o sursă pentru E! News .

“Pentru că în viitorul apropiat nu ne vom reîntoarce la normal, Jennifer și Alex s-au gândit că aceasta este cea mai bună și înțeleaptă decizie pentru siguranța tuturor”, a spus sursa respectivă.

“Invitații au fost anunțați recent că nunta nu va mai avea loc în vară”. Cei doi speră “să aibă nunta la care visează atunci când va fi timpul potrivit”, a completat aceasta.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE