Connect with us

Monden

Pe ce strazi trebuie sa ajungeti daca vreti sa faceti shopping in Milano

Published

on

Milano este recunoscut ca una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii).

Pe langa acest aspect insa, Milano este o destinatie de vizitat, macar pentru o zi.

Monden

Milano: Galleria Vittorio Emanuele II

Published

on

Galleria Vittorio Emanuele II este cel mai vechi spatiu pentru cumparaturi din Italia, ocupand patru etaje intr-o cladire din centrul orasului Milano.

Galleria poarta numele lui Vittorio Emanuele al II-lea, primul rege al Regatului Italiei. Aceasta a fost initial conceputa in 1861.

Galleria Vittorio Emanuele II din Milano a fost construita intre anii 1864 si 1878 de catre arhitectul Giuseppe Mengoni Bologna, intr-un stil eclectic.

Galleria conecteaza doua dintre cele mai renumite repere din Milano: Domul si Teatro alla Scala. Etajul a fost renovat in anii saizeci ai secolului trecut. In galeria se afla mai multe magazine elegante, restaurante, baruri, cafenele, librarii. care atrag cetatenii si turistii.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.