Connect with us

Monden

FOTO: Miranda Kerr – Esquire UK Magazine (Decembrie 2012)

Published

on

FOTO: Miranda Kerr – Esquire UK Magazine (Decembrie 2012).

Continue Reading

Monden

Fundația condusă de Melania Medeleanu a deschis azi MagicHome Fundeni

Published

on

Casa MagicHOME Fundeni, aflată în apropierea Institutului Oncologic Bucureşti, a fost inaugurată marţi, la doi ani de la campania de strângere de fonduri din România, şi va găzdui primii oaspeţi în ianuarie 2020. Casa va găzdui mai ales familii ale căror copii diagnosticaţi cu afecţiuni oncologice sunt internaţi la Institutul Fundeni, având în vedere că spitalul nu le poate asigura condiţii. Însă oaspeţii pot veni şi din alte categorii – boli cronice grave, arsuri, boli rare.

Casa MagiHOME, care a costat 700.000 de euro, are o suprafaţă de 750 de metri pătraţi, 11 camere, 26 de paturi, un depozit şi o sală de consiliere, unde vor avea loc şedinţe de terapie, spaţii comune de recreere, lift, o bucătărie pe fiecare nivel şi terasă. Toţi banii şi materialele necesare au provenit din donaţii.

Vlad Voiculescu, fondator “MagiCAMP” şi “MagicHOME”, a spus că ideea realizării unei astfel de case a pornit de la o poveste.

Melania Medeleanu, de asemenea fondator al “MagiCAMP” şi “MagicHOME”, a spus că sunt 14 “MagicHOME” în opt oraşe: Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi, Târgu Mureş, Chişinău, Viena.

“Părintele bolnav de cancer este parte din tratamentul copilului. El trebuie să fie puternic pentru copilul său. (…) Am achiziţionat repede această casă, nu a fost greu, era exact ce ne trebuia, foarte aproape de spital – mare şi urâtă şi relativ ieftină – 215.000 de euro a costat această casă, adică la vremea respectivă aproape toţi banii asociaţiei. Din secunda aceea, era clar că avem nevoie de fonduri pentru a o renova, pentru că nu era deloc o casă pe care să o renovezi cu o sumă mică”, a povestit Melania Medeleanu.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.