Connect with us

Entertainment

J.K. Rowling a donat 1 milion de lire sterline pentru persoanele defavorizate

Published

on

Scriitoarea britanică J. K. Rowlin (54 de ani), autoarea cărților ce-l au în centru pe Harry Potter, a anunțat pe contul de Twitter că va dona suma de 1 milion de lire sterline. Jumătate din această sumă va fi donată asociaţiei Crisis, care sprijină persoanele fără adăpost, iar cealaltă jumătate va ajunge în conturile organizaţiei Refuge, care oferă ajutor pentru victimele abuzurilor domestice.

„Astăzi, celebrăm a 22-a aniversare a Bătăliei de la Hogwarts (eveniment prezent în cărțile lui J.K. Rowling), dar voi fi sinceră cu voi şi vă spun că ar fi nepotrivit să vorbesc despre decese fictive. Prea mulţi oameni şi-au pierdut rudele în lumea reală”, a scris britanica.

Continue Reading

Cinema

Angelina Jolie, ambasador ONU, a ajuns în Ucraina

Published

on

Actriţa Angelina Jolie a fost surprinsă, sâmbătă, într-o cafenea din Liov. Vedeta a sprijinit Ucraina încă de la începutul războiului și a cerut lumii să îi ajute pe refugiați, potrivit Dailymail.

În urmă cu o lună, Angelina Jolie a fost la Roma, unde a vizitat copii ucraineni internați într-un spital local.  Din anul 2001, Angelina Jolie este ambasadorul bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați.

Video aici…

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.