Connect with us

Entertainment

J.K. Rowling a donat 1 milion de lire sterline pentru persoanele defavorizate

Published

on

Scriitoarea britanică J. K. Rowlin (54 de ani), autoarea cărților ce-l au în centru pe Harry Potter, a anunțat pe contul de Twitter că va dona suma de 1 milion de lire sterline. Jumătate din această sumă va fi donată asociaţiei Crisis, care sprijină persoanele fără adăpost, iar cealaltă jumătate va ajunge în conturile organizaţiei Refuge, care oferă ajutor pentru victimele abuzurilor domestice.

„Astăzi, celebrăm a 22-a aniversare a Bătăliei de la Hogwarts (eveniment prezent în cărțile lui J.K. Rowling), dar voi fi sinceră cu voi şi vă spun că ar fi nepotrivit să vorbesc despre decese fictive. Prea mulţi oameni şi-au pierdut rudele în lumea reală”, a scris britanica.

Continue Reading

Monden

Milano: Galleria Vittorio Emanuele II

Published

on

Galleria Vittorio Emanuele II este cel mai vechi spatiu pentru cumparaturi din Italia, ocupand patru etaje intr-o cladire din centrul orasului Milano.

Galleria poarta numele lui Vittorio Emanuele al II-lea, primul rege al Regatului Italiei. Aceasta a fost initial conceputa in 1861.

Galleria Vittorio Emanuele II din Milano a fost construita intre anii 1864 si 1878 de catre arhitectul Giuseppe Mengoni Bologna, intr-un stil eclectic.

Galleria conecteaza doua dintre cele mai renumite repere din Milano: Domul si Teatro alla Scala. Etajul a fost renovat in anii saizeci ai secolului trecut. In galeria se afla mai multe magazine elegante, restaurante, baruri, cafenele, librarii. care atrag cetatenii si turistii.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.