Connect with us

Cinema

Starul din ‘Sex Education’, Asa Butterfield, primit în Team Liquid

Published

on

Actorul britanic Asa Butterfield s-a alăturat organizații Team Liquid.

Actorul de 23 de ani de la Hollywood, care a jucat în filme precum „Hugo” al lui Martin Scorsese, tragedia istorică „Băiatul în pijama vărgată” și aventura spațială „Jocul lui Ender”, a fost recunoscut la nivel mondial cu rolul său principal ca Otis Milburn în serialul de comedie „Educație sexuală” de la Netflix, apreciat de critici. Cunoscut ca un gamer înrăit, Asa Butterfield s-a alăturat acum organizației „Team Liquid”, după cum a dezvăluit în ultimul lui tweet: https://twitter.com/TeamLiquid/status/1313886810678779905/photo/1

Odată cu acest anunț, Asa Butterfield devine unul dintre puținele nume importante de la Hollywood care sunt asociate cu o organizație sportivă notabilă, Team Liquid, care are in lista multe jocuri video populare, cum ar fi Apex Legends, Dota 2, Fortnite ori League of Legends.

Cinema

Angelina Jolie, ambasador ONU, a ajuns în Ucraina

Published

on

Actriţa Angelina Jolie a fost surprinsă, sâmbătă, într-o cafenea din Liov. Vedeta a sprijinit Ucraina încă de la începutul războiului și a cerut lumii să îi ajute pe refugiați, potrivit Dailymail.

În urmă cu o lună, Angelina Jolie a fost la Roma, unde a vizitat copii ucraineni internați într-un spital local.  Din anul 2001, Angelina Jolie este ambasadorul bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați.

Video aici…

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.