Connect with us

Cinema

Starul din ‘Sex Education’, Asa Butterfield, primit în Team Liquid

Published

on

Actorul britanic Asa Butterfield s-a alăturat organizații Team Liquid.

Actorul de 23 de ani de la Hollywood, care a jucat în filme precum „Hugo” al lui Martin Scorsese, tragedia istorică „Băiatul în pijama vărgată” și aventura spațială „Jocul lui Ender”, a fost recunoscut la nivel mondial cu rolul său principal ca Otis Milburn în serialul de comedie „Educație sexuală” de la Netflix, apreciat de critici. Cunoscut ca un gamer înrăit, Asa Butterfield s-a alăturat acum organizației „Team Liquid”, după cum a dezvăluit în ultimul lui tweet: https://twitter.com/TeamLiquid/status/1313886810678779905/photo/1

Odată cu acest anunț, Asa Butterfield devine unul dintre puținele nume importante de la Hollywood care sunt asociate cu o organizație sportivă notabilă, Team Liquid, care are in lista multe jocuri video populare, cum ar fi Apex Legends, Dota 2, Fortnite ori League of Legends.

Cinema

Asa Butterfield și Kristine Froseth vor aparea în filmul College Republicans

Published

on

James Schamus a început să-și construiască distribuția pentru College Republicans, un film inspirat din fapte reale. Logan Lerman (Indignation) și Asa Butterfield (Educație sexuală) vor interpreta versiunile tinere ale lui Lee Atwater și Karl Rove. Kristine Froseth (Sierra Burgess Is a Loser) va fi Kate King – un personaj compozit care le amenință celor doi visele de glorie.

Kristine Froseth

Producția va începe primăvara sau vara viitoare.

Filmul este amplasat în vara anului 1973, cand au loc alegeri pentru președinția clubului național College Republican. Tânărul Karl Rove se îmbarcă împreună cu managerul său de campanie, care nu este de încredere, Lee Atwater, într-o călătorie rutieră spre sud pentru obținerea de voturi.

Printre viitorii mari politicieni republicani, ei formează alianțe – și trădează ori de câte ori este convenabil! – cu Paul Manafort, Roger Stone și Jeff Sessions.

Filmul se bazează pe cercetările minuțioase ale scriitorului Wes Jones și povestește partea întunecată a originii comice a GOP-ului modern și a tinerilor oportunisti care au ajuns, ani mai târziu, să remodeleze peisajul politic american. Fie în bine, fie în rău, depinde de propriile înclinații politice.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE