Connect with us

Cinema

Songbird, filmul cu KJ Apa si Sofia Carson, are premiera in SUA

Published

on

Regizorul Michael Bay, celebru pentru „Armageddon” și seria „Transformers”, a produs un film despre pandemia de coronavirus, numit „Songbird” (Pasărea cântătoare) si care va avea premiera chiar astăzi. Acţiunea filmului se petrece în anul 2024 şi urmăreşte un cuplu care a fost separat de pandemie, într-o lume în care cei infectaţi sunt duşi în lagăre de carantină. Din distribuţie fac parte actori precum KJ Apa, Sofia Carson şi Demi Moore.

Unul dintre protagoniști, Nico, este un angajat esențial care are o formă rară de imunitate, interpretat de KJ Apa, celebru pentru rolul său din „Riverdale”. Acesta aleargă disperat pe străzile goale din Los Angeles pentru a o salva pe Sara (Sofia Carson, din „Descendants”), care ar putea fi infectată.

Filmul îi mai are în rolurile principale pe Bradley Whitford, Demi Moore, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Craig Robinson și Peter Stormare. Este produs de Michael Bay și scris de Simon Boyes și Adam Mason, acesta din urmă fiind și regizor.

Cinema

Lucifer revine pe Netflix cu sezonul 5B pe 28 mai

Published

on

Serialul Lucifer de pe Netflix revine cu a doua parte din sezonul 5. Oficialii de la Netflix România au postat, pe pagina lor oficială de Facebook, anunțul pe care iubitorii celui mai îndrăgit diavol îl așteptau.

„Știm că mai multe episoade sunt ceea ce îți dorești cu adevărat. Sezonul 5b ajunge pe Netflix pe 28 mai.”

Anunțul emisiunii a fost făcut printr-un meme cu Diavolului (Tom Ellis) reprezentând fanii serialului care o îmbrățișează pe Chloe Decker (Lauren German) este mult așteptata știre de lansare.

Lucifer a avut un real succes, fiind considerat cel mai bun serial al anului 2019. Lansată pe 25 ianuarie 2016, producția îl are în prim plan pe actorul Tom Ellis, care interpretează rolul celebrului ”Lucifer”.

Producătorii au anunțat că deja pregătesc și sezonul al șaselea, însă acesta chiar va fi ultimul. ”Diavolul ne-a pus să facem asta. Lucifer va reveni cu sezonul 6, care va fi și finalul”, a fost comunicatul oficial postat pe Twitter.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI