Connect with us

Cinema

Jim Carrey a recunoscut că Renee Zellweger a fost dragostea vieții lui

Published

on

În vârstă de 58 de ani, Jim Carrey a recunoscut că o câștigătoare de Oscar a fost „cu adevărat specială pentru el”. Dezvăluirea a fost făcută în timpul unui interviu cu Howard Stern pe Sirius XM.

Jim Carrey a recunoscut, la peste două decenii de la relația pe care au avut-o, că fosta sa iubită, Renee Zellweger, a fost „dragostea vieții lui”.

Jim și Renee au format un cuplu în timpul filmărilor pentru “Me, Myself & Irene” și s-au despărțit în 2000. În biografia sa, “Amintiri și dezinformare”, comediantul a detaliat legătura lor: „Este adevărat. A fost specială pentru mine, foarte specială. Cred că încă este minunată.”

Cinema

Lucifer revine pe Netflix cu sezonul 5B pe 28 mai

Published

on

Serialul Lucifer de pe Netflix revine cu a doua parte din sezonul 5. Oficialii de la Netflix România au postat, pe pagina lor oficială de Facebook, anunțul pe care iubitorii celui mai îndrăgit diavol îl așteptau.

„Știm că mai multe episoade sunt ceea ce îți dorești cu adevărat. Sezonul 5b ajunge pe Netflix pe 28 mai.”

Anunțul emisiunii a fost făcut printr-un meme cu Diavolului (Tom Ellis) reprezentând fanii serialului care o îmbrățișează pe Chloe Decker (Lauren German) este mult așteptata știre de lansare.

Lucifer a avut un real succes, fiind considerat cel mai bun serial al anului 2019. Lansată pe 25 ianuarie 2016, producția îl are în prim plan pe actorul Tom Ellis, care interpretează rolul celebrului ”Lucifer”.

Producătorii au anunțat că deja pregătesc și sezonul al șaselea, însă acesta chiar va fi ultimul. ”Diavolul ne-a pus să facem asta. Lucifer va reveni cu sezonul 6, care va fi și finalul”, a fost comunicatul oficial postat pe Twitter.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI