Connect with us

Cinema

Jim Carrey a recunoscut că Renee Zellweger a fost dragostea vieții lui

Published

on

În vârstă de 58 de ani, Jim Carrey a recunoscut că o câștigătoare de Oscar a fost „cu adevărat specială pentru el”. Dezvăluirea a fost făcută în timpul unui interviu cu Howard Stern pe Sirius XM.

Jim Carrey a recunoscut, la peste două decenii de la relația pe care au avut-o, că fosta sa iubită, Renee Zellweger, a fost „dragostea vieții lui”.

Jim și Renee au format un cuplu în timpul filmărilor pentru “Me, Myself & Irene” și s-au despărțit în 2000. În biografia sa, “Amintiri și dezinformare”, comediantul a detaliat legătura lor: „Este adevărat. A fost specială pentru mine, foarte specială. Cred că încă este minunată.”

Cinema

Songbird, filmul cu KJ Apa si Sofia Carson, are premiera in SUA

Published

on

Regizorul Michael Bay, celebru pentru „Armageddon” și seria „Transformers”, a produs un film despre pandemia de coronavirus, numit „Songbird” (Pasărea cântătoare) si care va avea premiera chiar astăzi. Acţiunea filmului se petrece în anul 2024 şi urmăreşte un cuplu care a fost separat de pandemie, într-o lume în care cei infectaţi sunt duşi în lagăre de carantină. Din distribuţie fac parte actori precum KJ Apa, Sofia Carson şi Demi Moore.

Unul dintre protagoniști, Nico, este un angajat esențial care are o formă rară de imunitate, interpretat de KJ Apa, celebru pentru rolul său din „Riverdale”. Acesta aleargă disperat pe străzile goale din Los Angeles pentru a o salva pe Sara (Sofia Carson, din „Descendants”), care ar putea fi infectată.

Filmul îi mai are în rolurile principale pe Bradley Whitford, Demi Moore, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Craig Robinson și Peter Stormare. Este produs de Michael Bay și scris de Simon Boyes și Adam Mason, acesta din urmă fiind și regizor.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI