Connect with us

Cinema

Gambitul damei (The Queen’s Gambit), în top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix

Published

on

Miniseria „Gambitul damei”, este bazat pe un roman al lui Walter Tevis din 1983, și spune povestea lui Beth Harmon, o fată care a rămas fără părinți și, astfel, ajunge la orfelinat. Aici descoperă pentru prima oară șahul și ajunge să aibă chiar o obsesie pentru acest joc. 

Ajutată de medicamente care dau halucinații, Beth, interpretată de Isla Johnston, apoi Anya Taylor-Joy, ajunge să proiecteze cu ajutorul minții, în tavan, tabla de șah. De aici începe povestea ei, de la pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru șah, într-un subsol. Acțiunea se desfășoară între anii 1950 – 1960, în timpul în care femeile erau desconsiderate, mai ales în lumea șahului, despre care se spunea că este doar pentru bărbați. Harmon reușește să înfrângă aceste bariere puse de societate și ajunge să participe la cele mai mari concursuri de șah. Miniseria “Gambitul damei” este disponibilă pe Netflix și are 7 episoade. 

Cinema

Lucifer revine pe Netflix cu sezonul 5B pe 28 mai

Published

on

Serialul Lucifer de pe Netflix revine cu a doua parte din sezonul 5. Oficialii de la Netflix România au postat, pe pagina lor oficială de Facebook, anunțul pe care iubitorii celui mai îndrăgit diavol îl așteptau.

„Știm că mai multe episoade sunt ceea ce îți dorești cu adevărat. Sezonul 5b ajunge pe Netflix pe 28 mai.”

Anunțul emisiunii a fost făcut printr-un meme cu Diavolului (Tom Ellis) reprezentând fanii serialului care o îmbrățișează pe Chloe Decker (Lauren German) este mult așteptata știre de lansare.

Lucifer a avut un real succes, fiind considerat cel mai bun serial al anului 2019. Lansată pe 25 ianuarie 2016, producția îl are în prim plan pe actorul Tom Ellis, care interpretează rolul celebrului ”Lucifer”.

Producătorii au anunțat că deja pregătesc și sezonul al șaselea, însă acesta chiar va fi ultimul. ”Diavolul ne-a pus să facem asta. Lucifer va reveni cu sezonul 6, care va fi și finalul”, a fost comunicatul oficial postat pe Twitter.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI