Connect with us

Cinema

Emma Mackey, vedeta serialului Sex Education, o va juca pe Emily Brontë

Published

on

Actrita Emma Mackey, cunoscută din serialul „Sex Education’, va juca rolul lui Emily Brontë într-un film biografic intitulat „Emily’, concentrat pe viața autoarei celebrului roman „La răscruce de vânturi’.

Filmul reprezintă debutul în regie al actriței Frances OConnor („Familia din Mansfield Park’, „Madame Bovary’, „Inteligență artificială’, „Mr. Selfridge’), care este și autoarea scenariului, iar distribuția este în mare parte stabilită.

Emily Brontë, cea mai precoce, rebelă, timidă și singuratică dintre surorile Brontë va fi jucată de Emma Mackey, Joe Alwyn („Favorita’, „Mary, regina Scoției’) va fi bărbatul de care aceasta se îndrăgostește, Emily Beecham („Ave, Caesar!’) va fi la fel de celebra ei soră, Charlotte Brontë, autoarea binecunoscutului roman „Jane Eyre’, iar Fionn Whitehead („Dunkirk’) va fi fratele lor, Branwell Brontë.

Emma Mackey si Asa Butterfield

Emily Bronte a fost romanciera, poeta si scriitoare engleza, cunoscuta mai ales pentru unicul ei roman,”La rascruce de vanturi”, un roman clasic al literaturii engleze. A trait intre anii 1818 si 1848 si a publicat sub pseudonimul andogin: Ellis Bell. In 1838, Emily a inceput sa lucreze in calitate de guvernanta la Academia Miss Patchett la scoala Law Hill, linga Halifax, plecind dupa aproximativ sase luni din cauza imbolnavirii. In 1846 a publicat un set de colectii de poezii, cunoscute sub numele de “poeziile lui Currer, Ellis, si Acton Bell”. Sanatatea lui Emily, la fel ca si a surorilor sale, slabea din ce in ce mai mult din cauza climei. Ea a racit in timpul inmormintarii fratelui sau, ceea ce a dus la tuberculoza. Refuzind ajutorul medical, Emily Bronte a decedat la 19 Decembrie 1848.

Cinema

Starul din ‘Sex Education’, Asa Butterfield, primit în Team Liquid

Published

on

Actorul britanic Asa Butterfield s-a alăturat organizații Team Liquid.

Actorul de 23 de ani de la Hollywood, care a jucat în filme precum „Hugo” al lui Martin Scorsese, tragedia istorică „Băiatul în pijama vărgată” și aventura spațială „Jocul lui Ender”, a fost recunoscut la nivel mondial cu rolul său principal ca Otis Milburn în serialul de comedie „Educație sexuală” de la Netflix, apreciat de critici. Cunoscut ca un gamer înrăit, Asa Butterfield s-a alăturat acum organizației „Team Liquid”, după cum a dezvăluit în ultimul lui tweet: https://twitter.com/TeamLiquid/status/1313886810678779905/photo/1

Odată cu acest anunț, Asa Butterfield devine unul dintre puținele nume importante de la Hollywood care sunt asociate cu o organizație sportivă notabilă, Team Liquid, care are in lista multe jocuri video populare, cum ar fi Apex Legends, Dota 2, Fortnite ori League of Legends.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE