Connect with us

Cinema

Emma Mackey va fi muza lui Gustave Eiffel la cinema

Published

on

Actrita Emma Mackey (24 de ani), vedeta serialului Sex Education, a terminat filmarile la noul film al regizorului Martin Bourboulon, Eiffel.

Emma Mackey si Romain Duris

Filmul povesteste viata lui Gustave Eiffel din momentul in care si-a inceput opera pana la expozitia universala de la Paris in 1899. Inginerul este interpretat de Romain Duris.

Frumoasa Emma interpreteaza rolul lui Adrienne Bourges, cea care l-ar fi inspirat pe constructor sa creeze legendarul Turn Eiffel.

Cinema

Starul din ‘Sex Education’, Asa Butterfield, primit în Team Liquid

Published

on

Actorul britanic Asa Butterfield s-a alăturat organizații Team Liquid.

Actorul de 23 de ani de la Hollywood, care a jucat în filme precum „Hugo” al lui Martin Scorsese, tragedia istorică „Băiatul în pijama vărgată” și aventura spațială „Jocul lui Ender”, a fost recunoscut la nivel mondial cu rolul său principal ca Otis Milburn în serialul de comedie „Educație sexuală” de la Netflix, apreciat de critici. Cunoscut ca un gamer înrăit, Asa Butterfield s-a alăturat acum organizației „Team Liquid”, după cum a dezvăluit în ultimul lui tweet: https://twitter.com/TeamLiquid/status/1313886810678779905/photo/1

Odată cu acest anunț, Asa Butterfield devine unul dintre puținele nume importante de la Hollywood care sunt asociate cu o organizație sportivă notabilă, Team Liquid, care are in lista multe jocuri video populare, cum ar fi Apex Legends, Dota 2, Fortnite ori League of Legends.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE