Connect with us

Cinema

Charlize Theron este disponibilă pentru întâlniri!

Published

on

Actriţa sud-africană Charlize Theron a afirmat că este singură şi că nu ar spune nu unei invitaţii în oraş, negând astfel zvonurile apărute la începutul anului conform cărora avea o relaţie cu actorul american Brad Pitt, relatează contactmusic.net.

Afirmaţia a fost făcută în timpul unui interviu pentru emisiunea “Entertainment Tonight”, difuzată pe postul american de televizune CBS. Când a fost întrebată de viaţa ei personală, actriţa a răspuns că nu a mai fost într-o relaţie de mulţi ani şi a continuat spunând că este deschisă la întâlniri. “Cineva trebuie să îşi ia inima în dinţi şi să iasă în faţă”, a afirmat aceasta, spunând că este “şocant de singură”.
Declaraţia a fost susţinută, în glumă, de actorul canadian Seth Rogen, alături de care va apărea în filmul “Long Shot”. Acesta a exclamat “E disponibilă!”.

Continue Reading

Cinema

Starul din ‘Sex Education’, Asa Butterfield, primit în Team Liquid

Published

on

Actorul britanic Asa Butterfield s-a alăturat organizații Team Liquid.

Actorul de 23 de ani de la Hollywood, care a jucat în filme precum „Hugo” al lui Martin Scorsese, tragedia istorică „Băiatul în pijama vărgată” și aventura spațială „Jocul lui Ender”, a fost recunoscut la nivel mondial cu rolul său principal ca Otis Milburn în serialul de comedie „Educație sexuală” de la Netflix, apreciat de critici. Cunoscut ca un gamer înrăit, Asa Butterfield s-a alăturat acum organizației „Team Liquid”, după cum a dezvăluit în ultimul lui tweet: https://twitter.com/TeamLiquid/status/1313886810678779905/photo/1

Odată cu acest anunț, Asa Butterfield devine unul dintre puținele nume importante de la Hollywood care sunt asociate cu o organizație sportivă notabilă, Team Liquid, care are in lista multe jocuri video populare, cum ar fi Apex Legends, Dota 2, Fortnite ori League of Legends.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE