Connect with us

Cinema

Charlize Theron este disponibilă pentru întâlniri!

Published

on

Actriţa sud-africană Charlize Theron a afirmat că este singură şi că nu ar spune nu unei invitaţii în oraş, negând astfel zvonurile apărute la începutul anului conform cărora avea o relaţie cu actorul american Brad Pitt, relatează contactmusic.net.

Afirmaţia a fost făcută în timpul unui interviu pentru emisiunea “Entertainment Tonight”, difuzată pe postul american de televizune CBS. Când a fost întrebată de viaţa ei personală, actriţa a răspuns că nu a mai fost într-o relaţie de mulţi ani şi a continuat spunând că este deschisă la întâlniri. “Cineva trebuie să îşi ia inima în dinţi şi să iasă în faţă”, a afirmat aceasta, spunând că este “şocant de singură”.
Declaraţia a fost susţinută, în glumă, de actorul canadian Seth Rogen, alături de care va apărea în filmul “Long Shot”. Acesta a exclamat “E disponibilă!”.

Continue Reading

Cinema

Angelina Jolie, ambasador ONU, a ajuns în Ucraina

Published

on

Actriţa Angelina Jolie a fost surprinsă, sâmbătă, într-o cafenea din Liov. Vedeta a sprijinit Ucraina încă de la începutul războiului și a cerut lumii să îi ajute pe refugiați, potrivit Dailymail.

În urmă cu o lună, Angelina Jolie a fost la Roma, unde a vizitat copii ucraineni internați într-un spital local.  Din anul 2001, Angelina Jolie este ambasadorul bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați.

Video aici…

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.