Connect with us

Cinema

Angelina Jolie, ambasador ONU, a ajuns în Ucraina

Published

on

Actriţa Angelina Jolie a fost surprinsă, sâmbătă, într-o cafenea din Liov. Vedeta a sprijinit Ucraina încă de la începutul războiului și a cerut lumii să îi ajute pe refugiați, potrivit Dailymail.

În urmă cu o lună, Angelina Jolie a fost la Roma, unde a vizitat copii ucraineni internați într-un spital local.  Din anul 2001, Angelina Jolie este ambasadorul bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați.

Video aici…

Cinema

JANE SEYMOUR ȘI CHRISTOPHER REEVE AU FOST “ÎNDRĂGOSTIȚI NEBUNEȘTE”

Published

on

Jane Seymour a vorbit recent despre relația cu regretatul Christopher Reeve, alături de care a jucat în drama “Somewhere in Time”, din 1980. Actrița în vârstă de 71 de ani a mărturisit acum că s-a îndrăgostit nebunește de colegul ei de platou și că sentimentul a fost reciproc.

Despre legătura dintre Jane și Christopher s-a vorbit mult în trecut. Nu despre una de natură romantică, ci despre prietenia lor puternică. Actrița din Dr. Quinn a dezvăluit zilele trecute, la un festival de film, că între ei a fost și dragoste, scrie New York Post.

“Ei bine, iată o poveste pe care o spun acum oficial. Când am făcut filmul (“Somewhere in Time” -n.r.), Chris și cu mine ne-am îndrăgostit nebunește, dar nu am lăsat pe nimeni să știe asta. Doar câțiva oameni cu care am lucrat atunci au suspectat, dar am fost foarte subtili. Eram complet îndrăgostiți, iar viața era minunată. Eram amândoi singuri. Am trecut printr-o experiență fantastică, minunată”, a povestit, cu sinceritate, Jane Seymour, vizibil emoționată să vorbească despre regretatul actor care a murit în 2004.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.