Connect with us

Biografii

Biografie Lauren German

Published

on

Lauren Christine German este o actriță americană. A avut primul ei rol major în filmul de dramă romantică din 2002 A Walk to Remember, urmat de rolurile din filmele de groază The Texas Chainsaw Massacre și Hostel: Part II.

Lauren Christine German s-a nascut pe data de 29 noiembrie 1978 in Huntington Beach, California. Copilaria acesteia este afectata de divortul parintiilor, incepand sa aibe probleme la scoala, iar singurul remediu la toate aceste probleme pare a fi actoria.

Dupa terminarea liceului, Lauren isi continua studiile la University of Southern California. Inainte de absolvire, aceasta renunta la scoala si se decide sa incerce o cariera in lumea cinematografiei. Astfel Lauren se muta in Los Angeles unde urmeaza cateva cursuri de actorie la Actors Studio, iar la OC High School of the Arts ia lectii de dans.

In anul 2000 Lauren primeste primele sale roluri in filme precum Peter Pan si Down to You. Dupa putin timp tanara actrita apare in al treilea sezon al serialului Undressed de pe MTV. Se pare ca viitorul lui Lauren va fi unul in lumea televiziunii, deoarece dupa rolul din serialul Undressed, aceasta mai obtine alte trei roluri in filmele 7th Heaven, Shotgun Love Dolls si Going to California. Din pacate nici unul dintre aceste roluri nu au ajutat-o pe Lauren sa evolueze prea mult in cariera, insa in 2002 aceasta primeste un rol extrem de important in filmul A Walk to Remember.

Datorita succesului pe care l-a avut filmul A Walk to Remember, Lauren a primit mai multe oferte importante printre care Dead Above Ground. Genul horror a fost intotdeauna preferatul actritei, astfel aceasta primeste un mic rol in memorabilul film horror The Texas Chainsaw Massacre. Dupa acest film, Lauren castiga un rol principal in filmul produs de Quentin Tarantino, Hostel: Part II, care desi nu a fost un succes din punct de vedere financiar, aceasta castiga foarte multi fani pasionati de genul horror.

Din 2011 până în 2012, German a avut un rol principal ca agent DHS Lori Weston în cel de-al doilea sezon al drama poliției CBS Hawaii Five-0, iar din 2012 până în 2015, ea a jucat în rolul Leslie Shay în drama Chicago Fire de pe NBC.

O posibila poveste de dragoste intre Lauren German si Tom Ellis?

În 2015, a început să joace în rolul detectivului Chloe Decker în comedia-dramă americană de fantezie Lucifer.

Ea joacă rolul unui detectiv de omucideri LAPD care se simte respins și fascinat de personajul lui Tom Ellis, Lucifer Morningstar, care s-a săturat de „slujba” lui de Lord of Hell și s-a mutat la Los Angeles. Chloe și-a declarat dragostea pentru Lucifer la finalul celui de-al patrulea sezon, însă viața reală a actriței este un adevărat mister.

Aceasta a fost împreună timp de un an cu un actor, însă de atunci nu se mai știe nimic despre viața ei amoroasă. Ținând cont că totul este un adevărat mister, în presă au tot zvonuri despre posibila orientare sexuală a actriței.

Biografii

Biografie Emma Mackey

Published

on

Emma Margaret Tachard-Mackey, cunoscută profesional ca Emma Mackey, este o actriță franco-britanică ajunsă recent în lumina reflectoarelor după ce a apărut în seria originală Netflix „Sex Education”. În acest serial de televiziune web de comedie-dramă, Mackey joacă rolul rebelei Maeve Wiley.

Ambițioasă și hotărâtă de la o vârstă fragedă, Mackey a decis destul de devreme să urmeze o carieră ca actriță.

A început cariera în 2016, după ce a apărut într-un film de televiziune. În câțiva ani, ea a reușit să apară ca una dintre cele mai importante actrițe tinere din industria TV europeană.

După ce a studiat teatrul la Universitatea din Leeds (2013-2016), Emma Mackey a lucrat pentru scurt timp ca model pentru AIDA Shoreditch’s Summer Collection, un brand de îmbrăcăminte de top din Anglia, înainte de a se aventura în actorie.

Mackey a apărut într-un film de televiziune horror intitulat „Badger Lane” în 2016. Filmul TV, regizat de Shay Nicole Collins, a câștigat premiul pentru cel mai bun film la Premiile Asociației Naționale a Televiziunii din 2016. A primit recenzii foarte pozitive din partea criticilor și a fost lăudata pentru interpretarea sa creativă.

În 2018, Mackey a obtinut unul dintre rolurile principale din seria originală Netflix „Sex Education”. Ea o interpreteaza pe Maeve Wiley în serialul britanic de televiziune de comedie, care a fost creat de Laurie Nunn.

Serialul a difuzat pentru prima dată pe 11 ianuarie 2019 în aplicația de streaming video Netflix și a avut un succes destul de mare.

Povestea se învârte în jurul a trei personaje principale interpretate de Asa Butterfield, Gillian Anderson și Emma Mackey. Mackey interpretează personajul unei „fete rele”, care este un proscris social in serial.

Personajul ei face echipă cu prietenul ei Otis Milburn (interpretat de Asa Butterfield) pentru a înființa o clinică care ar trebui să se ocupe de diverse probleme ciudate și incomode ale colegilor lor.

Emma Margaret Tachard-Mackey s-a născut pe 4 ianuarie 1996, în Le Mans, Franța, dintr-o mamă britanică și un tată francez. Mackey a crescut în Franța și și-a luat bacalaureatul la Nantes, după care s-a mutat în Marea Britanie. S-a înscris la Universitatea din Leeds pentru a studia teatru și a regizat piese de teatru pentru grupul de teatru al universității.

Este cunoscut faptul că Emma este implicată în sport, nu consuma carne și nu poartă haine din piele naturală și blană, fiind vegetarian vegan.

FOTO: Instagram

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE