Connect with us

Biografii

BIOGRAFIE KJ Apa

Published

on

Keneti James Fitzgerald Apa (născut în 17 iunie 1997) este un actor din Noua Zeelandă.  Tatăl său este samoan și un matai (șef) al satului său din Samoa; mama lui este neoelandeză europeană . Are două surori mai mari și este nepotul fostului jucător de rugby și antrenor Michael Jones . A urmat liceul la King’s College din Auckland înainte de a începe cariera de actorie. Apa cântă la chitară și pian. În 2016, a fost distribuit ca Archie Andrews în Riverdale după o căutare de talente la nivel mondial de patru luni.  Alături de personajele Betty (Lili Reinhart), Veronica (Camila Mendes) și Jughead (Cole Sprouse), distribuția lui Apa a făcut seria completă. În premieră în 2017, Riverdale a câștigat recenzii pozitive și a devenit un succes pentru rețea de mai multe sezoane.

Faima rapidă a lui Apa ca Archie a dus la oportunități suplimentare pe marele ecran, inclusiv comedia-drama A Dog’s Purpose (2017), drama The Hate U Give (2018) și comedia romantica The Last Summer (2019). Apoi a preluat rolul principal al lui Jeremy Camp în “I Still Believe” (2020), despre povestea romantică a cantautorului creștin cu Melissa, o tânără care a murit de cancer ovarian.

Actorul din Noua Zeelandă a trebuit să depună mari eforturi pentru a obține un astfel de succes. În ultimii doi ani, el a avut un program dur de lucru, fiind pe platourile de filmare timp de 16 ore zilnic. In septembrie 2017, la sfârșitul uneia dintre zilele intense de filmare, actorul a fost la un pas de moarte: a adormit la volanul unei mașini și sa prăbușit într-o râpă. Din fericire, Kay Jay nu a fost grav rănit și a iesit din masina cu vânătăi ușoare, dar scaunul pasagerului, pe care trebuia să se afle prietenul său de filmare Cole Sprouse, a fost zdrobit în totalitate de un stalp de iluminat public.

KJ Apa si Britt Robertson

Dupa o scurta poveste de dragoste cu Britt Robertson (partenera sa din “I Still Believe”), KJ a început să se întâlnească cu fotomodelul Clara Berry în primavara lui 2020.

KJ Apa (Archie) si Camila Mendes (Veronica) in Riverdale. Desi apar tot felul de zvonuri,nu se stie daca cei doi au avut sau au o relatie si in viata reala.

Filme cu K.J. Apa

  • I Still Believe / Mereu împreună (2020) – Jeremy Camp
  • Songbird (2020) – Nico
  • Dead Reckoning (2020) Niko
  • Altar Rock  (2019) – Niko
  • The Last Summer (2019) – Griffin
  • The Hate U Give / Ura pe care o simți (2018) – Chris
  • A Dog’s Purpose / Câinele, adevăratul meu prieten (2017) – Ethan
  • Riverdale (2017) – Archie Andrews
  • The Cul De Sac  (2016) –  Jack (6 episodes, 2016)

Biografii

BIOGRAFIE Emily Bett Rickards

Published

on


Emily Bett Rickards (născută la 24 iulie 1991) este o actriță canadiană, cunoscută pentru interpretarea lui Felicity Smoak în serialul de televiziune CW Arrow.

Rickards s-a născut și a crescut în Columbia Britanică (Canada). Si-a inceput cariera la o vârstă fragedă, participând la cursuri de teatru muzical și de dans, cu speranța de a se apuca mai târziu de actorie. A absolvit devreme liceul și a urmat școala de film din Vancouver, finalizând programul Acting Essentials. După finalizarea programului, a studiat la Alida Vocal Studio din Vancouver.

Rickards a apărut în videoclipul single-ului Nickelback “Never Gonna Be Alone” în 2008 și, după unele roluri minore, a fost distribuitâ ca Felicity Smoak în serialul TV Arrow în 2012, care se bazează pe personajul DC Comics Green Arrow. A semnat inițial doar pentru aparitia intr-un singur episod, insa chimia ei cu starul serialului, Stephen Amell, cuplat cu reacția pozitivă a fanilor, precum și cu glumele ei sarcastice au condus la distribuirea ei în toate episoadele primului sezon și apoi s-a impus ca unul din personajele principale pentru restul de 7 sezoane. Vorbind în 2013 despre această decizie, producătorul executiv al Arrow, Marc Guggenheim, a declarat că „am fost foarte norocoși că am distribuit-o pe Emily Rickards, care  a luminat ecranul.”
Totusi, Emily Bett Rickards a renuntat să o mai joace pe Felicity în martie 2019, înainte de a fi transmis finalul sezonului 7. În noiembrie 2019, Rickards a fost confirmată ca o stea invitată pentru finalul seriei Arrow.

Rickards a fost nominalizată la mai multe premii Teen Choice și Leo pentru rol, iar în 2016, portretizarea personajului a fost plasată pe locul 15 într-o listă cu 50 de personaje feminine preferate, într-un sondaj al profesioniștilor de la Hollywood realizat de The Hollywood Reporter.

A jucat același personaj (Felicity Smoak) în cinci serii diferite: Arcasul (2012), The Flash (2014), Vixen (2015), Supergirl (2015) și Legends of Tomorrow (2016) și a fost vocea personajul din seria web animată Vixen.

Alte filme cu Emily Bett Rickards:
RAGs (2020) – Tina Nightly
Funny Story (2018) – Kim Trailer
Slumber (2018) – Stevens
The Clinic (2018) – Stevens
Axis (2017) – Caitlin (voice)
Paranormal Solutions Inc. (2016) – Genevieve Kreme (8 episodes, 2016)

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI