Connect with us

Biografii

BIOGRAFIE Britt Robertson

Published

on

Britt Robertson s-a născut la 18 aprilie 1990 în Charlotte, Carolina de Nord. Norocul a favorizat-o pe Robertson la scurt timp și a jucat un rol în filmul din 2003 „The Ghost Club”. Un an mai târziu, a fost văzută în filmul „Growing Pains: Return of The Seavers”, în care a interpretat-o ​​pe Michelle Seaver. Acest film a fost difuzat pe canalul de televiziune „ABC”, la sfârșitul anului 2004.

În 2007, a fost văzută în filmul de comedie-dramă „Dan In real Life”, în care a interpretat-o ​​pe renumita fiică a actorului și comediantului Steve Carell. Filmul s-a dovedit a fi o afacere de succes la box-office.
A jucat rolul lui Trixie Stone în filmul din 2008 „The Tenth Circle”, produs de canalul de televiziune american „Lifetime”. Filmul a fost o adaptare a renumitului roman omonim al scriitorului Jodi Picoult.
În același an, a fost văzută și în alte două proiecte de televiziune, și anume ‘Swingtown’ și ‘Law & Order: Special Victims Unit’.
În perioada 2009-12, Britt Robertson a făcut parte din distribuția mai multor proiecte de televiziune. Printre acestea s-au numărat „Legea și ordinea: intenția criminală”, „Trei râuri”, “Avalon High” și „ Viața neașteptată ”.
Britt Robertson a fost urmărită în serialul de televiziune „The Secret Circle”, difuzat în 2011. Această dramă supranaturală pentru adolescenți a fost scrisă de L.J Smith, care a scris și mult aclamatul „Vampire Diaries”. Cu toate acestea, după terminarea primului sezon, seria a fost suspendata.
În 2011 s-a lansat și mult așteptatul thriller ‘Scream 4’, a patra tranșă a francizei de renume mondial. A interpretat personajul Marnie Cooper în acest film. Celelalte două filme ale sale, „Video Girl” și „The Family Tree” au apărut în același an.

În anul următor a apărut mult așteptata ei comedie romantică pentru adolescenți „The First Time”. Deși filmul a primit un răspuns mixt, portretizarea lui Britt Robertson despre Aubrey Miller a fost bine apreciată.

În 2016, au fost lansate cele trei filme ale lui Britt Robertson, și anume „Mamă, ce zi!”, „Mr. Church’ și ‘Jack Goes Home ’. Distribuția comediei „Mamă, ce zi!” a inclus, de asemenea, mai multe staruri precum Julia Roberts, Jennifer Aniston, Julia Roberts și Kate Hudson.
Punctul culminant al carierei lui Britt Robertson este blockbusterul de la Hollywood din 2015 „Tomorrowland”, în care a fost văzută alături de legendarul actor George Clooney. Într-un interviu, George Clooney a lăudat abilitățile actoricesti ale lui Britt Robertson și performanța ei bună în film.
În 2017, Robertson apare în filmul fantastic „Spațiul dintre noi” alături de Asa Butterfield, Gary Oldman și Carla Gugino.
În ciuda faptului că actrița apare pe marele ecran destul de rar, anul 2020 a fost marcat pentru Britt Robertson prin aparitia în filmul „I Still Believe”, în care a jucat-o pe Melissa Henning. Cu partenerul sau din acesta drama, e vorba de noua vedeta de la Hollywood KJ Apa, va incepe o frumoasa poveste de dragoste si in viata reala.

PREMII: În 2014, Britt Robertson a obținut două premii la „Boston Film Festival” și „Nashville Film Festival” în categoriile „Cea mai bună actriță” și, respectiv, „Cea mai bună actriță în rol secundar”. A fost nominalizată la două „Teen Choice Awards” pentru prestatia sa din filmul „Tomorrowland” și „The Longest Ride” în 2015. De asemenea, a câștigat un „CinemaCon Award” în același an. „Revista Nylon” a inclus-o în lista lor „55 Faces In The Future”, care a fost publicată într-unul dintre numerele lor – „Young Hollywood”.

Books of Blood (2020)
I Still Believe / Mereu împreună (2020) – Melissa Henning
The Echo Boomers (2020) – Allie Tucker
The Postcard Killings (2020) – Dessie Leonard
Black’s Law (2018) – Sandra Bell
A Dog’s Purpose / Câinele, adevăratul meu prieten (2017) – Hannah
Girlboss / Girlboss (2017) – Sophia Marlowe
Tangled / O poveste încâlcită: Serialul (2017) – Vex

Biografii

BIOGRAFIE Emily Bett Rickards

Published

on


Emily Bett Rickards (născută la 24 iulie 1991) este o actriță canadiană, cunoscută pentru interpretarea lui Felicity Smoak în serialul de televiziune CW Arrow.

Rickards s-a născut și a crescut în Columbia Britanică (Canada). Si-a inceput cariera la o vârstă fragedă, participând la cursuri de teatru muzical și de dans, cu speranța de a se apuca mai târziu de actorie. A absolvit devreme liceul și a urmat școala de film din Vancouver, finalizând programul Acting Essentials. După finalizarea programului, a studiat la Alida Vocal Studio din Vancouver.

Rickards a apărut în videoclipul single-ului Nickelback “Never Gonna Be Alone” în 2008 și, după unele roluri minore, a fost distribuitâ ca Felicity Smoak în serialul TV Arrow în 2012, care se bazează pe personajul DC Comics Green Arrow. A semnat inițial doar pentru aparitia intr-un singur episod, insa chimia ei cu starul serialului, Stephen Amell, cuplat cu reacția pozitivă a fanilor, precum și cu glumele ei sarcastice au condus la distribuirea ei în toate episoadele primului sezon și apoi s-a impus ca unul din personajele principale pentru restul de 7 sezoane. Vorbind în 2013 despre această decizie, producătorul executiv al Arrow, Marc Guggenheim, a declarat că „am fost foarte norocoși că am distribuit-o pe Emily Rickards, care  a luminat ecranul.”
Totusi, Emily Bett Rickards a renuntat să o mai joace pe Felicity în martie 2019, înainte de a fi transmis finalul sezonului 7. În noiembrie 2019, Rickards a fost confirmată ca o stea invitată pentru finalul seriei Arrow.

Rickards a fost nominalizată la mai multe premii Teen Choice și Leo pentru rol, iar în 2016, portretizarea personajului a fost plasată pe locul 15 într-o listă cu 50 de personaje feminine preferate, într-un sondaj al profesioniștilor de la Hollywood realizat de The Hollywood Reporter.

A jucat același personaj (Felicity Smoak) în cinci serii diferite: Arcasul (2012), The Flash (2014), Vixen (2015), Supergirl (2015) și Legends of Tomorrow (2016) și a fost vocea personajul din seria web animată Vixen.

Alte filme cu Emily Bett Rickards:
RAGs (2020) – Tina Nightly
Funny Story (2018) – Kim Trailer
Slumber (2018) – Stevens
The Clinic (2018) – Stevens
Axis (2017) – Caitlin (voice)
Paranormal Solutions Inc. (2016) – Genevieve Kreme (8 episodes, 2016)

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

TOP 5 VIZUALIZARI