Connect with us

Biografii

Biografie Asa Butterfield

Published

on


Asa Butterfield s-a născut la 1 aprilie 1997 în Islington, Londra, ca fiul lui Sam Butterfield si Jacqueline Farr. Acesta are un frate mai mare pe nume Morgan care este tobosar pentru doua trupe din Anglia, anume “Underneath the Tallest Tree” si “Oats”, precum si doua surori mai mici numite Loxie si Marlie. În 2011 l-a jucat pe Hugo Cabret în filmul Hugo (2011) regizat de Martin Scorsese.

După câteva roluri mici în filme, el a fost distribuit, la 10 ani, în “Baiatul în pijama vargata” (2008), fiind personajul Bruno, pentru care a primit nominalizări la British Independent Film Award și din partea London Film Critics Circle Award pentru „cel mai bun tânăr actor britanic” la vârsta de 11 ani. 

De atunci, el a fost apreciat pentru rolurile sale majore în Hugo (2011) și Jocul lui Ender (2013), precum și pentru alte roluri importante precum Nathan în X + Y (2014), Jude în 10.000 Saints (2015), Jake în Copiii domnisoarei Peregrine: Între două lumi (2016), Gardner Elliot în The Space Between Us (2017), Norman in Nanny McPhee – Marea infruntare (2010) și Mordred în Aventurile lui Merlin pentru BBC (2008).

Asa Butterfield a spus ca este bucuros citind o carte ori cand se joaca la PC si incearca sa nu permita actoriei sa-i domine intreaga viata.

Într-un timp scurt, el a reușit să colaboreze cu regizori remarcabili precum Martin Scorsese și Tim Burton.

După lansarea “The Keeper of Time”, “Jocul lui Ender” și “Casa copiilor ciudați, Miss Peregrine”, numele său a apărut pe lista celor mai promițătoare tinere celebrități din Marea Britanie împreună cu Tom Holland.

Din 2017, Butterfield preda un masterclass de actorie anual la școala de actorie The Reel Scene din Londra. Cursul de trei zile “Asa Butterfield Masterclass” acoperă tehnici de improvizație și elevii lucrează la scene din filmele lui Butterfield, care sunt apoi filmate în ultima zi. În 2018, studenții lui au apărut ca figuranți în filmul Greed.

În 2018, Butterfield a fost distribuit în rolul principal al lui Otis Milburn în serialul de comedie-dramă Netflix, Sex Education.

Asa Butterfield: „Otis este singurul copil al doi terapeuți sexuali, Jean și Remi. Acum, părinții lui sunt divorțați, el locuiește cu Jean și a crescut ascultând ședințele ei de terapie la domiciliu prin crăpături în pardoselile sale. Această supraexpunere, combinată cu trauma timpurie a mersului pe tatăl său, Remi, înșelându-l pe Jean cu un client de terapie, i-au oferit lui Otis o fobie a propriei sale sexualități. Fericit cu darul înțelegerii sexuale intuitive, blestemat cu incapacitatea de a face orice în acest sens. Lăudarea sa incredibilă de cunoștințe despre sexualitatea umană este atât super-puterea, cât și kriptonita. Apoi Otis este în atenția lui Maeve, care își schimbă veșnic privirea asupra sexului. ”

Pe lângă actorie, Butterfield este activ ca muzician și producător de muzică și a co-proiectat un joc video pentru Apple.

La sfârșitul anului 2012, Butterfield a proiectat împreună cu tatăl și fratele său un joc video pentru iPad, Racing Blind. Jocul a fost lansat în App Store pe 7 aprilie 2013.

FOTO: Instagram

Biografii

BIOGRAFIE Emily Bett Rickards

Published

on


Emily Bett Rickards (născută la 24 iulie 1991) este o actriță canadiană, cunoscută pentru interpretarea lui Felicity Smoak în serialul de televiziune CW Arrow.

Rickards s-a născut și a crescut în Columbia Britanică (Canada). Si-a inceput cariera la o vârstă fragedă, participând la cursuri de teatru muzical și de dans, cu speranța de a se apuca mai târziu de actorie. A absolvit devreme liceul și a urmat școala de film din Vancouver, finalizând programul Acting Essentials. După finalizarea programului, a studiat la Alida Vocal Studio din Vancouver.

Rickards a apărut în videoclipul single-ului Nickelback “Never Gonna Be Alone” în 2008 și, după unele roluri minore, a fost distribuitâ ca Felicity Smoak în serialul TV Arrow în 2012, care se bazează pe personajul DC Comics Green Arrow. A semnat inițial doar pentru aparitia intr-un singur episod, insa chimia ei cu starul serialului, Stephen Amell, cuplat cu reacția pozitivă a fanilor, precum și cu glumele ei sarcastice au condus la distribuirea ei în toate episoadele primului sezon și apoi s-a impus ca unul din personajele principale pentru restul de 7 sezoane. Vorbind în 2013 despre această decizie, producătorul executiv al Arrow, Marc Guggenheim, a declarat că „am fost foarte norocoși că am distribuit-o pe Emily Rickards, care  a luminat ecranul.”
Totusi, Emily Bett Rickards a renuntat să o mai joace pe Felicity în martie 2019, înainte de a fi transmis finalul sezonului 7. În noiembrie 2019, Rickards a fost confirmată ca o stea invitată pentru finalul seriei Arrow.

Rickards a fost nominalizată la mai multe premii Teen Choice și Leo pentru rol, iar în 2016, portretizarea personajului a fost plasată pe locul 15 într-o listă cu 50 de personaje feminine preferate, într-un sondaj al profesioniștilor de la Hollywood realizat de The Hollywood Reporter.

A jucat același personaj (Felicity Smoak) în cinci serii diferite: Arcasul (2012), The Flash (2014), Vixen (2015), Supergirl (2015) și Legends of Tomorrow (2016) și a fost vocea personajul din seria web animată Vixen.

Alte filme cu Emily Bett Rickards:
RAGs (2020) – Tina Nightly
Funny Story (2018) – Kim Trailer
Slumber (2018) – Stevens
The Clinic (2018) – Stevens
Axis (2017) – Caitlin (voice)
Paranormal Solutions Inc. (2016) – Genevieve Kreme (8 episodes, 2016)

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.