Connect with us

Biografii

Biografie Asa Butterfield

Published

on


Asa Butterfield s-a născut la 1 aprilie 1997 în Islington, Londra, ca fiul lui Sam Butterfield si Jacqueline Farr. Acesta are un frate mai mare pe nume Morgan care este tobosar pentru doua trupe din Anglia, anume “Underneath the Tallest Tree” si “Oats”, precum si doua surori mai mici numite Loxie si Marlie. În 2011 l-a jucat pe Hugo Cabret în filmul Hugo (2011) regizat de Martin Scorsese.

După câteva roluri mici în filme, el a fost distribuit, la 10 ani, în “Baiatul în pijama vargata” (2008), fiind personajul Bruno, pentru care a primit nominalizări la British Independent Film Award și din partea London Film Critics Circle Award pentru „cel mai bun tânăr actor britanic” la vârsta de 11 ani. 

De atunci, el a fost apreciat pentru rolurile sale majore în Hugo (2011) și Jocul lui Ender (2013), precum și pentru alte roluri importante precum Nathan în X + Y (2014), Jude în 10.000 Saints (2015), Jake în Copiii domnisoarei Peregrine: Între două lumi (2016), Gardner Elliot în The Space Between Us (2017), Norman in Nanny McPhee – Marea infruntare (2010) și Mordred în Aventurile lui Merlin pentru BBC (2008).

Asa Butterfield a spus ca este bucuros citind o carte ori cand se joaca la PC si incearca sa nu permita actoriei sa-i domine intreaga viata.

Într-un timp scurt, el a reușit să colaboreze cu regizori remarcabili precum Martin Scorsese și Tim Burton.

După lansarea “The Keeper of Time”, “Jocul lui Ender” și “Casa copiilor ciudați, Miss Peregrine”, numele său a apărut pe lista celor mai promițătoare tinere celebrități din Marea Britanie împreună cu Tom Holland.

Din 2017, Butterfield preda un masterclass de actorie anual la școala de actorie The Reel Scene din Londra. Cursul de trei zile “Asa Butterfield Masterclass” acoperă tehnici de improvizație și elevii lucrează la scene din filmele lui Butterfield, care sunt apoi filmate în ultima zi. În 2018, studenții lui au apărut ca figuranți în filmul Greed.

În 2018, Butterfield a fost distribuit în rolul principal al lui Otis Milburn în serialul de comedie-dramă Netflix, Sex Education.

Asa Butterfield: „Otis este singurul copil al doi terapeuți sexuali, Jean și Remi. Acum, părinții lui sunt divorțați, el locuiește cu Jean și a crescut ascultând ședințele ei de terapie la domiciliu prin crăpături în pardoselile sale. Această supraexpunere, combinată cu trauma timpurie a mersului pe tatăl său, Remi, înșelându-l pe Jean cu un client de terapie, i-au oferit lui Otis o fobie a propriei sale sexualități. Fericit cu darul înțelegerii sexuale intuitive, blestemat cu incapacitatea de a face orice în acest sens. Lăudarea sa incredibilă de cunoștințe despre sexualitatea umană este atât super-puterea, cât și kriptonita. Apoi Otis este în atenția lui Maeve, care își schimbă veșnic privirea asupra sexului. ”

Pe lângă actorie, Butterfield este activ ca muzician și producător de muzică și a co-proiectat un joc video pentru Apple.

La sfârșitul anului 2012, Butterfield a proiectat împreună cu tatăl și fratele său un joc video pentru iPad, Racing Blind. Jocul a fost lansat în App Store pe 7 aprilie 2013.

FOTO: Instagram

Biografii

Biografie Lauren German

Published

on

Lauren Christine German este o actriță americană. A avut primul ei rol major în filmul de dramă romantică din 2002 A Walk to Remember, urmat de rolurile din filmele de groază The Texas Chainsaw Massacre și Hostel: Part II.

Lauren Christine German s-a nascut pe data de 29 noiembrie 1978 in Huntington Beach, California. Copilaria acesteia este afectata de divortul parintiilor, incepand sa aibe probleme la scoala, iar singurul remediu la toate aceste probleme pare a fi actoria.

Dupa terminarea liceului, Lauren isi continua studiile la University of Southern California. Inainte de absolvire, aceasta renunta la scoala si se decide sa incerce o cariera in lumea cinematografiei. Astfel Lauren se muta in Los Angeles unde urmeaza cateva cursuri de actorie la Actors Studio, iar la OC High School of the Arts ia lectii de dans.

In anul 2000 Lauren primeste primele sale roluri in filme precum Peter Pan si Down to You. Dupa putin timp tanara actrita apare in al treilea sezon al serialului Undressed de pe MTV. Se pare ca viitorul lui Lauren va fi unul in lumea televiziunii, deoarece dupa rolul din serialul Undressed, aceasta mai obtine alte trei roluri in filmele 7th Heaven, Shotgun Love Dolls si Going to California. Din pacate nici unul dintre aceste roluri nu au ajutat-o pe Lauren sa evolueze prea mult in cariera, insa in 2002 aceasta primeste un rol extrem de important in filmul A Walk to Remember.

Datorita succesului pe care l-a avut filmul A Walk to Remember, Lauren a primit mai multe oferte importante printre care Dead Above Ground. Genul horror a fost intotdeauna preferatul actritei, astfel aceasta primeste un mic rol in memorabilul film horror The Texas Chainsaw Massacre. Dupa acest film, Lauren castiga un rol principal in filmul produs de Quentin Tarantino, Hostel: Part II, care desi nu a fost un succes din punct de vedere financiar, aceasta castiga foarte multi fani pasionati de genul horror.

Din 2011 până în 2012, German a avut un rol principal ca agent DHS Lori Weston în cel de-al doilea sezon al drama poliției CBS Hawaii Five-0, iar din 2012 până în 2015, ea a jucat în rolul Leslie Shay în drama Chicago Fire de pe NBC.

O posibila poveste de dragoste intre Lauren German si Tom Ellis?

În 2015, a început să joace în rolul detectivului Chloe Decker în comedia-dramă americană de fantezie Lucifer.

Ea joacă rolul unui detectiv de omucideri LAPD care se simte respins și fascinat de personajul lui Tom Ellis, Lucifer Morningstar, care s-a săturat de „slujba” lui de Lord of Hell și s-a mutat la Los Angeles. Chloe și-a declarat dragostea pentru Lucifer la finalul celui de-al patrulea sezon, însă viața reală a actriței este un adevărat mister.

Aceasta a fost împreună timp de un an cu un actor, însă de atunci nu se mai știe nimic despre viața ei amoroasă. Ținând cont că totul este un adevărat mister, în presă au tot zvonuri despre posibila orientare sexuală a actriței.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE