Home » Divertisment » Melania Medeleanu, cea mai frumoasă ştiristă?

Melania Medeleanu, cea mai frumoasă ştiristă?

Cea mai frumoasă ştiristă de la televiziunile din Bucureşti (Andreea Esca fiind doar cea mai simpatică!), Melania Medeleanu intră de astăzi pe post cu un nou format al jurnalului Realitatea TV de la ora 20.00.

După mai multe luni de probe, pregătiri şi emoţii, Melania, care va împlini luna viitoare 32 de ani, prezintă un nou format al principalului jurnal de ştiri de la Realitatea TV.

Emisiunea intră în grilă de luni până vineri, de la ora 20.00, şi va avea o durată de o oră şi jumătate. În ceea ce priveşte fişa de post, Melania spune că ceea ce face ea nu presupune doar ipostaza de cititor de prompter, aşa cum crede toată lumea. „Mă machiez şi mă îmbrac frumos, însă pentru că la Realitatea TV există numeroase breaking-news-uri, ecranul din faţa ta devine inuti”, explică ea pentru “Adevarul”.

Melania spune că nu se teme de acest nou format ci îl ia, pur şi simplu, ca pe o provocare, având încredere că toţi colegii ei se vor strădui să iasă foarte bine. Poziţia de „cititor al ştirilor” poate fi uneori însă una destul de complicată, după cum recunoaşte ştirista, care admite că unele dintre evenimentele pe care le prezintă o sensibilizează până la lacrimi.

„Cele mai impresionante ştiri sunt cele în care ţi-ai putea recunoaşte într-o zi bunicii sau copilul. Bătrâni înghesuindu-se pentru o pâine sau pentru un bilet la tratament, copii luptându-se să supravieţuiască după vreo eroare medicală, toate sunt cazuri despre care vorbesc mereu cu un nod în gât”, recunoaşte ea.

O fire retrasă, care preferă să-şi ţină viaţa privată departe de lumina reflectoarelor, Melania e conştientă că o televiziune, mai ales una de ştiri, mănâncă foarte mult timp. „Meseria mea constă în a informa, iar pentru asta e obligatoriu să fii la rândul tău informat, să citeşti ziare, reviste, să urmăreşti programe de ştiri sau dezbateri, să fii cu un ochi pe CNN şi cu unul pe concurenţă. Toate astea îţi iau timp”, explică Medeleanu.

Vedeta e ataşată de ţara în care trăieşte, iar una dintre experienţele care au convins-o de acest lucru a fost o discuţie cu nişte prieteni din străinătate care s-au mutat în România, motivând că aici au rămas foarte multe de rezolvat pentru oameni. „După ce am descoperit cât de simplu e să fii util şi cât de multe satisfacţii îţi oferă acest lucru, mi-am dat seama că nici nu pot şi nici nu vreau să plec din România”, declară prezentatoarea.

Studii : Melania a terminat secţia canto în cadrul Conservatorului din Bucureşti, dar este şi absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Sociologie din cadrul Universităţii „Spiru Haret” şi are un master în Comunicare şi Relaţii Publice, la SNSPA. Vedeta mai spune că dacă ar renunţa vreodată la televiziune, s-ar întoarce la psihologie.
Pasiuni : Melania a descoperit bucuria pentru lectura şi piesele de şah când se afla în şcoala primară. În prezent, vedeta deţine o colecţie impresionantă de cărţi, printre care şi primele apariţii “Micul Prinţ”, în parte primite cadou de la admiratorii săi. Ar reciti oricând cu plăcere poveşti precum “History of Love”, “Parfumul” “Eseuri de îndrăgostit” şi, bineînţeles, “Micul Prinţ” – mărturiseşte Melania. În ceea ce priveşte călătoriile, Praga este pentru ştiristă la concurenţă serioasă cu Roma, iar Irlanda un loc pe care l-ar vizita mereu cu mare plăcere. De asemenea, Melania se declară o veşnică îndrăgostită de grădinărit şi munca de la pupitrul de ştiri, de care s-a lasat sedusa la vârsta de numai 16 ani, când a păşit pentru prima oara într-un platou de televiziune, iar de atunci a transformat-o în cel mai mare hobby al sau.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.