Connect with us

Diverse

VOLEI: Consilierii locali au aprobat un ajutor de 200.000 de lei pentru Știința Bacău

Published

on

Consilierii locali ai municipiului Bacău s-au reunit marţi, în şedinţă ordinară, pentru ultima oară în această formulă.

Au avut de aprobat mai multe proiecte de hotărâri, printre care si cel prin care Clubul Sportiv Știința Bacău a primit un ajutor de 200.000 de lei în vederea menținerii echipei feminine de volei în primul eșalon valoric.

Diverse

Alexandra Dinu va face parte din juriul emisiunii ‘Românii au talent’

Published

on

Actriţa Alexandra Dinu va face parte, alături de Andi Moisescu, Andra şi Florin Călinescu, din juriul emisiunii “Românii au talent” de la Pro TV.

Înaintea de a cunoaşte ceilalţi membri ai juriului şi de a începe filmările, Alexandra a declarat: “Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru «Românii au talent», cel mai bun show de entertainment, am ştiut că acum este momentul. Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”.

Ea îl înlocuieşte în emisiune pe Mihai Petre.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

Facebook

NASA

DIVERSE