Connect with us

Diverse

Trotinetele electrice nu mai au voie pe trotuar

Published

on

Guvernul a aprobat în ședința de luni o hotărâre prin care reglementează circulația trotinetelor electrice pe drumurile publice. Conducătorii de trotinete electrice sunt obligați să meargă pe pista de bicicletă, dacă există, și nu au voie să circule pe trotuar. 

Trotinetele electrice trebuie conduse numai pe un singur rând atunci când circulă pe drumurile publice, iar conducătorii de trotinete electrice au obligația de a avea asupra lor actul de identitate.

De asemenea, este menționată interdicția conducătorilor de trotinete de a circula cu acestea atunci când se află sub influența alcoolului ori a substanțelor psihoactive sau de a circula cu trotinetele electrice atunci când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheață sau zăpadă, se mai arată în comunicat.

În ceea ce privește condițiile tehnice pentru trotinetele electrice, acestea trebuie să fie dotate cu un sistem adecvat, funcțional, de direcție, respectiv cu un dispozitiv de frânare eficace și să fie dotate cu sistem de avertizare sonoră, echipate, pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusă, cu lumini și cu cel puțin un dispozitiv fluorescent-reflectorizant.

De asemenea, trotinetele electrice trebuie să fie echipate cu elemente sau dispozitive fluorescent-reflectorizante, amplasate pe roți, care, în mișcare, formează un cerc continuu.

Diverse

World War Z: Aftermath, new character: Daniela Martin (Rome)

Published

on

Roma introduce patru noi personaje jucabile în World War Z  franciza jocului. Sophia, Giovani, Daniela și Marco sunt în fruntea vieții post-epidemice din oraș. Vei salva un grup de ingineri care au dispărut și sunt în pericol de a cădea în hoarda zombie.

Continue Reading

DIVERSE

Sport

TOP 5 VIZUALIZARI

Copyright eMedia Bacau 2010-2020. Toate drepturile rezervate. Mihai Ena.